Leestijd: 6 minuten

Kies voor een gelukkiger leven

Seksuele, Dermatologische en Gynaecologische klachten

Hypnotherapie en ook Yager code Therapie zijn geschikt en kunnen helpend zijn voor mensen met seksuele klachten, dermatoligische problemen en gynaecoligische problemen.

Beeld je eens in dat je hier minder of zelfs geen last meer van zou hebben. En ….. hoe voelt dat? Fijn he?

Seksuele problemen

Kamp jij met seksuele problemen zoals impotentie, erectie problemen, vaginisme, premature ejaculatie (te snel klaar komen) of überhaupt geen zin in seks hebben? Zoek jij een manier om deze problemen aan te pakken? Hypnotherapie helpt jou je seksuele problemen op te lossen.

Wanneer uit medisch onderzoek blijkt, dat er geen lichamelijke oorzaak is voor de seksuele problemen dan is hypnotherpie of Yager Therapie de meest effectieve manier om permanent de seksuele problemen te overwinnen. Hypnotherapie, waarbij gebruik gemaakt wordt van hypnose of trance, is een behandelmethode die bovendien snel resultaat oplevert: in veel gevallen merk je na een enkele behandeling al een significante verbetering. Je zult zekerder door het leven gaan, wat op alle vlakken voor een toename in levensgenot zorgt.

Oorzaken seksuele problemen

De meeste mensen schamen zich om over hun seksuele problemen te praten. Er rust nog altijd een taboe op en de media is meer gericht op seksuele prestaties dan realistische informatie. Seksuele problemen komen veel vaker voor dan men weet, alleen al omdat we steeds ouder worden. En met het ouder worden ontstaan ook meer problemen.

Seksuele problemen komen voort uit verschillende oorzaken waar men zich niet altijd bewust van is. De verwachting die de ander van je heeft en het moeten presteren levert angst en schaamte op wanneer je erectie uitblijft, maar ook schuldgevoelens en/of stress kunnen in de weg zitten. Ook sleur, verveling in de relatie en oververmoeidheid kunnen een rol spelen. Net als jaloersheid of een gebrek aan vertrouwen en afhankelijkheid. Zeuren tegen je partner en kritiek ontvangen van je partner of je niet geliefd of gezien voelen werkt ook niet mee. Daarnaast kan een burn-out of een depressie bijdragen aan seksuele problemen.

Verschillende therapievormen bij seksuele problemen

Vaak worden er voor cognitieve therapieën (gedragstherapieën) gekozen bij seksuele problemen. Bij deze therapievormen leert men om negatieve gedachten om te buigen in positieve gedachten. Belangrijke elementen binnen deze behandeling zijn: informatie geven, de aandacht richten op eigen beleving, vermindering van remmende gedachten en toename van positieve gedachten.

Het steeds bewust moeten ombuigen deze gedachten vergt echter veel oefening. En wat als je daarin faalt, wat doet dat met je gedachten en gevoelens over jezelf? Hypnotherapie verschilt nogal van de deze therapievormen. Het lost je problemen sneller en effectiever op.

Vaginisme en beoefening van de bekkenbodem

Er zijn gedragstherapieën waarin vrouwen hun bekkenbodemspieren moeten beoefenen. Vaginisme kan echter ondanks deze oefeningen aanhouden. Bovendien kan de bekkenbodem nog meer verkrampen door de oefeningen. Ondanks de smeermiddeltjes blijft de oorzaak van het de vaginisme onbekend. Met hypnotherapie en hypnose wordt naar oorsprong en oorzaak gekeken en opgelost.

Medicijnen bij seksuele problemen

Naast therapie, kan men ook medicijnen toegeschreven krijgen om een erectie op te wekken. De bijwerkingen zijn vaak onplezierig. Hoe fijn is het om door middel van hypnotherapie en hypnose van de seksuele problemen af te komen.

Los je seksuele problemen op met hypnotherapie

Door middel van hypnotherpie en hypnose of trance is men in staat om de oorsprong van de seksuele problemen op een kalme, positieve en constructieve manier onder ogen te komen. Zodra men bij de  onderliggende oorzaak van de seksuele problemen komt, kan door middel van het onderbewustzijn dit probleem opgelost worden. We onderzoeken schadelijke, negatieve denkpatronen en negatieve belemmerende overtuigingen en  vervangen deze door positieve denkpatronen of helpende overtuigingen.

Zet de stap naar hypnotherapie

Wil jij je seksuele problemen oplossen met een bewezen effectieve behandelmethode? Kom dan in actie. Neem vandaag nog de eerste stap naar een leven vrij van belemmerende angsten, fobieën en angstaanvallen. Bel of mail en maak meteen je afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bijna al deze ongemakken zijn ontstaan in een eerder deel van je leven en dienen nu niet meer waarvoor ze toen dienden. Toch heb jij er nog last van; onnodig!

En dat kunnen we samen met Hypnotherapie of Yager Therapie aanpakken, door jouw onderbewustzijn te “her programmeren” en te “vertellen” dat deze ongemakken nu niet meer helpend zijn in jouw leven.

Hierna zul jij minder last hebben van je ongemakken, in de meeste gevallen is het zelfs helemaal weg. Waardoor jij weer in vrijheid kan leven, zonder die beperkende gedachten en gevoelens. Soms is dat in het begin nog even wennen, vaak onwerkelijk, zeker als je al een groot deel van je leven met deze ongemakken hebt geleefd. Echter zul je snel wennen aan de nieuwe situatie en verbaast zijn hoe eenvoudig je dit overwonnen hebt.

Klaar voor de volgende overwinning?!

!! Daar tijdens hypnotherapie soms een herbeleving kan plaatsvinden, wat af en toe als niet fijn ervaren wordt, kan voor dit ongemak ook Yager Therapie ingezet worden, hierbij zal (meestal) geen herbeleving plaats vinden waardoor deze therapie zeer geschikt kan zijn voor mensen met trauma’s of diegene die niet onder hypnose kunnen vanwege een geloofsovertuiging.
Zowel voor hypnotherapie alsook Yager Therapie kan geen garantie gegeven worden voor het resultaat. Wat ik op deze website deel zijn succeservaringen uit het verleden welke geen garantie bieden voor de toekomst. 
seksuele problemen pds

Neem vrijblijvend contact op:

Nieuw veld

14 + 7 =

Praktijk

Molensingel 47, Maastricht
(klik om je route te plannen)

Maandag :   9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Dinsdag:      9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Woensdag:   9:30 – 12:30 + 17:30 -22:00

Donderdag: 9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Vrijdag:        9:30 – 12:30

Zaterdag:     7:00 – 13:00 

ISO Yager Code RT

Yager Therapie

Yager Therapie is een “zachte”, discrete, kortdurende en krachtige therapievorm. Waarbij het probleem bij de bron wordt aangepakt.
hypnocoaching

Hypno-coaching

Bij Hypno-coaching worden, je raad het al; Hypnotherapie en Coaching gecombineerd tot een krachtige tool.
patrick de swart hypnotherapie

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een wetenschappelijk bewezen therapievorm die o.a. ingezet kan worden bij psychische problemen, zelfs bij huidproblemen, 

Blogs & …

Laatste nieuws, onderzoeken en ervaringen

Massage is gezond

Massage is gezond

massage is gezond   Waarom is massage gezond? Hierbij geef ik je 10 redenen!       Massage verbetert het immuunsysteem Door regelmatige massages wordt je weerstand tegen ziektes beter. Je lichaam maakt namelijk meer witte bloedlichaampjes aan en het stresshormoon...

Lees meer
Walnoten tegen stress

Walnoten tegen stress

walnoten tegen stress   Een handje walnoten tegen stress, en het werkt echt!? En het is gezonder dan een glaasje wijn!       We weten wel dat walnoten heel gezond zijn, maar nu blijkt dat ze mogelijk ook helpen tegen stress en andere negatieve emoties.   Een...

Lees meer
voornemens

voornemens

11 perfecte doelen voor 2023   Ik zal je een simpele vraag stellen; heb jij je goede voornemens voor het jaar 2022 kunnen verwezenlijken? Als jij onder de categorie valt van 80% van de mensen die eind februari hun goede voornemens laten vallen, is jouw antwoord...

Lees meer
lcpg logo
cat logo trans
gat logo trans
yager logo trans