Leestijd: 5 minuten

Kies voor een gezonder leven

Stoppen met roken

De meest effectieve manier van stoppen met roken is met behulp van hypnotherapie: HypnoStop werkt snel en effectief en langdurig!*De oplossing voor paniek. De oplossing voor paniekaanvallen

Stel jezelf eens voor, als niet-roker door het leven!

Gezonder, meer geld, minder stress, niet meer stinken, beter conditie, beter humeur, beter seksleven, mooier uiterlijk en…. meer verjaardagen!

Bel mij gratis & vrijblijvend!

Laat je gegevens achter en ik bel je zo snel mogelijk op.

7 voordelen van stoppen met roken

met behulp van Hypnotherapie

 

  1. Duurzame Gedragsverandering: Hypnotherapie helpt bij het aanpakken van de diepgewortelde gewoonten en gedragspatronen die verband houden met roken, waardoor de kans op blijvend succes toeneemt.

 

  1. Minimaliseert Ontwenningsverschijnselen: Hypnotherapie kan helpen bij het verminderen van ontwenningsverschijnselen, waardoor de overgang naar een rookvrij leven soepeler verloopt.

 

  1. Stressmanagement: Het aanpakken van de psychologische aspecten van roken kan stress verminderen, waardoor de behoefte aan sigaretten als coping-mechanisme afneemt.

 

  1. Versterkt Zelfbeheersing: Hypnotherapie versterkt de wilskracht en zelfbeheersing, waardoor je beter in staat bent om verleidingen te weerstaan en je focus op een rookvrije levensstijl behoudt.

 

  1. Positieve Mindset: Het bevordert een positieve mindset en versterkt het geloof in je vermogen om te stoppen met roken, wat essentieel is voor een succesvolle gedragsverandering.

 

  1. Verbeterde Gezondheid: Stoppen met roken vermindert het risico op talrijke gezondheidsproblemen, waaronder hart- en longziekten, en verbetert de algehele gezondheid en welzijn.

 

  1. Geldbesparing: Naast gezondheidsvoordelen bespaar je geld door te stoppen met het kopen van sigaretten, wat op de lange termijn een aanzienlijk positief effect kan hebben op je financiën.

*Het HypnoStop programma om definitief een niet-roker te worden werkt alleen als je 100% achter de keuze staat om te stoppen met roken, maar waarbij het laatste stukje net niet voor elkaar krijgt of er tegenop ziet! HypnoStop werkt dan effectief, snel en krachtig!
Wil je eigenlijk niet stoppen met roken, maar moet je van bijvoorbeeld je partner of je kinderen, houd dan de centjes maar in je zak, want dan is er geen enkele methode die je definitief van het roken zal afhelpen. Geen enkele methode kan garantie geven op het blijvend stoppen met roken, toch is HypnoStop de meest effectieve methode gebleken.


Onderzoek: Bij een onderzoek bleek na 2 jaar 96% van de deelnemers en na 3 jaar 93% van de deelnemers nog steeds gestopt met roken! Mensen die wel begonnen waren met roken, hadden vaak een traumatische ervaring meegemaakt. 

Tijdelijk van € 255,00 voor  € 230,-

stoppen met roken
Bel mij gratis & vrijblijvend!

Laat je gegevens achter en ik bel je zo snel mogelijk op.

Praktijk

Molensingel 47, Maastricht
(klik om je route te plannen)
Maandag :   9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Dinsdag:      9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Woensdag:   9:30 – 12:30 + 17:30 -22:00

Donderdag: 9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Vrijdag:        9:30 – 12:30

Zaterdag:     7:00 – 13:00 

ISO Yager Code RT

Yager Therapie

Yager Therapie is een “zachte”, discrete, kortdurende en krachtige therapievorm. Waarbij het probleem bij de bron wordt aangepakt.
hypnocoaching

NAC Life Coaching

N.A.C. (Neuro, Associative, Conditioning) Life Coaching biedt langdurige transformatie zonder jojo-effect.
patrick de swart hypnotherapie

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een wetenschappelijk bewezen therapievorm die o.a. ingezet kan worden bij psychische problemen, zelfs bij huidproblemen, 

Blogs & …

Laatste nieuws, onderzoeken en ervaringen

ginger

ginger

Ginger Shot Ginger shot een en al POWER: Geef je weerstand een boost met onze heerlijke gembershot! De Immunity Shot bevat een krachtige mix van 42% puur gembersap, verrijkt met zink en ijzer, wat een positieve invloed kan hebben op je immuunsysteem. Gember staat...

Lees meer
overgewicht

overgewicht

Overwicht: einde strijd! De eeuwige strijd om het gewicht ….. vanaf nu voorbij....  6 op de 10 volwassenen hebben weleens geprobeerd af te vallen  Van de volwassenen heeft 57 procent weleens iets gedaan om af te vallen; 20 procent is ermee bezig, 37 procent heeft...

Lees meer
fibromyalgie

fibromyalgie

fibromyalgie verdraagzamer met Yager Therapie   Fibromyalgie en de oplossing naar een draagzamer leven! Fibromyalgie, een slopende aandoening die wordt veroorzaakt door chronische pijn, vermoeidheid en slaapstoornissen, kan een aanzienlijke invloed hebben op de...

Lees meer
lcpg logo
cat logo trans
gat logo trans
yager logo trans