Leestijd: 8 minuten

Kies voor een gelukkiger leven

Investering

 • Welke investering doe jij in jezelf 

  Er worden vaste tarieven* gehanteerd voor de verschillende sessies.
  De verwachte duur van de sessie staat vermeld, een sessie kan soms korter of langer duren. Voor alle sessies is het aan te raden om speling te houden in je agenda, mocht de behandeling iets uitlopen. Tevens is het advies, de eerste uren na een sessie geen andere (belangrijke of intensieve) afspraken te plannen.

   Kies nu voor een abonnement.

   

 • HYPNOTHERAPIE & KINDERHYPNOTHERAPIE 

  € 135,00 

  Een sessie is ongeveer 1 uur. 

   

  HYPNOTHERAPIE SESSIE SET PRIJS 

  € 255,00(2)/ € 360,00(3) 

  Kies je het pakket van 2 sessie dan is je voordeel 5%, bij 3 sessies is je voordeel 10%.
  De sessie-set blijven een half jaar geldig dus je kunt het inzetten wanneer jij dat wil. Advies 2-3 weken tussentijd.

knop plan online website patrick de swart
knop plan praktijk website patrick de swart
 • YAGER-THERAPIE 

  €160,00 

  Een sessie is ongeveer 1-1,5 uur. 

  In sommige gevallen is 1 sessie voldoende. Toch wordt geadviseerd 3-4 sessies te plannen voor een gedegen en optimaal resultaat.  

  YAGER-THERAPIE SESSIE SET PRIJS 

  € 300,00 (2)/ € 430,00 (3)/ € 650,00 (5) 

  Kies je het set pakket van 2 sessie dan is je voordeel 5%, bij 3 sessies is je voordeel 10%, bij 5 sessies is je voordeel bijna 20%.
  De sessie-set blijven een half jaar geldig dus je kunt het inzetten wanneer jij dat wil. Advies is 2-3 weken tussentijd.

knop plan online website patrick de swart
knop plan praktijk website patrick de swart
 •  LIFE COACHING N.A.C. 

  €120,00 

  Een sessie is ongeveer 1-1,5 uur.
  Coaching Extra is ongeveer 2-2,5 uur €180,00 

   

  LIFE COACHING N.A.C. SETPRIJS 

  € 220,00 (2)/ € 320,00 (3) 

  Kies je het set pakket van 2 sessie dan is je voordeel 5%, bij 3 sessies is je voordeel 10%.
  De sessie-set blijven een half jaar geldig dus je kunt het inzetten wanneer jij dat wil. 

  Advies is 2-3 weken tussentijd.

  Coaching Extra: € 340 (2)/ € 490 (3)

 • POWERSTOP STOPPEN MET ROKEN

  Tijdelijk van € 255,00 voor  € 230,-

  De powerstop met roken werkt alleen als je voor 100% zeker bent dat je wil stoppen met roken, alleen het laatste stukje nog niet lukt; je onderbewustzijn.
  Ben je niet 100% zeker of je wil/kan stoppen met roken, adviseer ik losse hypnotherapie-sessies te nemen om tot een gedegen resultaat te komen.

  Plan meteen een afspraak.

   

 •  VIRTUELE MAAGBAND  

  €699,00 

  Een traject van 4 sessies met o.a. wegingen, metingen advies en persoonlijke begeleiding  en ondersteuning tussen de sessies in. 

  Maagband-ACTIE Lente-2024: 1 extra sessie cadeau t.w.v. 135 euro! (Gebruik code Lente2024 bij inschrijving. Informeer naar de voorwaarden)

 •  REFLEXINTEGRATIE – RMTI

  Intake ± 1,5 uur: € 90,- vervolg-sessies ± 1 uur € 90,-

  Mogelijk in de praktijk en op locatie.

  Plan meteen een afspraak.

 • ONTSPANNINGSMASSAGE & SPORTMASSAGE & REIKI

  30 minuten €55,- /45 minuten € 75,- /60 minuten €95,-

  Mogelijk in de praktijk en op locatie. Je dient vooraf gedoucht te zijn.

  Plan meteen een afspraak.

   

 • COMBI POWER PAKKET LIFE COACHING N.A.C. + HYPNOTHERAPIE SETPRIJS 

  Losse sessies: meer dan € 1885,00 /

  TIJDELIJKE aanbieding als pakketprijs € 1250,- **

  Bij complexere materie of in het geval van meervoudige complicaties adviseer ik een combi power pakket, waarin je begeleid wordt door het jaar heen en daarmee ±9 maanden lang bewust bezig bent met de veranderingen naar een kwalitatief beter leven. Een geweldige life-changing met verbluffende resultaten.

  Het traject bestaat uit 5 NAC coach extra sessies (jouw keuze; wandelcoaching en/of “onlive”), 2 Hypnotherapie  sessies, 2 Yager Therapie sessies, een massage of reiki behandeling naar keuze. thuisopdrachten en WhatsApp ondersteuning tijdens en tot 3 maanden na het traject.
  In overleg kunnen sessies gewisseld worden.

  Dit traject neemt gemiddeld 6 maanden in beslag, natuurlijk kun je er voor kiezen de frequentie te verhogen waardoor de looptijd korter wordt (bijvoorbeeld 3-4 maanden), uiteraard is er ook de mogelijkheid de sessies uit te strijken over 12 maanden.

  De sessie-sets blijven een jaar geldig dus je kunt ze inzetten wanneer jij dat wil. Advies in dit traject is 3-4 weken tussen de hypnotherapie en/of Yager Therapie sessies te laten en de NAC Life Coach sessies daar tussenin te plannen.

   

  Plan meteen een afspraak.

   

  WhatsApp ondersteuning:

  vanaf €25,00 p.mnd.

    

  BETALING: 

  Losse sessies dienen bij aanvang van het bezoek voldaan te worden. (contant, online of iDeal betaalverzoek)
  Pakket prijzen gelden alleen indien alles ineens betaald wordt en dienen volledig betaald te zijn bij aanvang van de eerste sessie. 


  *Indien er redenen zijn waardoor je het volledige bedrag niet (ineens) zou kunnen betalen, neem dan contact met mij op voor een betalingsregeling of andere mogelijkheden. In bepaalde gevallen worden sessies vergoed door de ziektekostenverzekering of via PGB budget, ik kan je hierbij wellicht helpen. Lees verder……

  ** betaling in termijnen van het “combi power pakket” is mogelijk waarbij de eerste termijn voor aanvang van de eerste behandeling voldaan dient te zijn: 2 termijnen van € 650,00 (2e termijn dient voor de 3e sessie/binnen 2 maanden betaald te zijn***) of 3 termijnen van € 450,00 (2e termijn dient voor de 3e sessie/binnen 2 maanden betaald te zijn, 3e termijn dient voor 6e sessie/binnen 3 maanden betaald te zijn***) of 4 termijnen van € 350,00 (2e termijn dient voor de 3e sessie/binnen 2 maanden betaald te zijn, 3e termijn dient voor 6e sessie/binnen 3 maanden betaald te zijn 4e termijn dient voor 8e sessie/binnen 4 maanden betaald te zijn***)

  *** betalen in termijnen voor xx sessie/binnen xx maanden, betekend; betalen op moment welke zich als eerste aandient.


  In sommige gevallen is “dienst uitwisseling” ook een mogelijkheid.

  Voor afspraken geannuleerd binnen 48 uur voor de geplande tijd kan de complete sessie in rekening worden gebracht.  Annuleren van afspraken of trajecten bied geen recht op restitutie of vermindering van het totaalbedrag, tenzij vooraf schriftelijk anders is overeengekomen.

  Aanvulling afspraken aan huis/eigen locatie:

  Bij afspraken aan huis/eigen locatie, dient een aanbetaling van minimaal 50% van het totaalbedrag 7 dagen voor aanvang van de afspraak voldaan te zijn (of per direct indien de afspraak binnen 7 dagen gepland is geworden). 

  Binnen een straal van 15 km vanaf de praktijk bereken ik geen kilometervergoeding. Buiten deze straal bereken ik 23 cent per kilometer heen en terug, berekend met google maps. Ben ik toch al in de regio, dan bereken ik vaak minder of niks, informeer vooraf of ik in je regio ben!

   

  Ontwikkelbudget werkgever

  Vaak heeft een werkgever een budget beschikbaar voor de ontwikkeling van hun medewerkers. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkelbudget en dit besteden aan coaching (en/of Hypnotherapie/ Yager Therapie), training of opleiding. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in je groei en ontwikkeling.

  “De juiste stap richting een gelukkiger leven”

Bel mij gratis & vrijblijvend!

Laat je gegevens achter en ik bel je zo snel mogelijk op.

Praktijk

Molensingel 47, Maastricht
(klik om je route te plannen)

Maandag :   9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Dinsdag:      9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Woensdag:   9:30 – 12:30 + 17:30 -22:00

Donderdag: 9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Vrijdag:        9:30 – 12:30

Zaterdag:     7:00 – 13:00 

ISO Yager Code RT

Yager Therapie

Yager Therapie is een “zachte”, discrete, kortdurende en krachtige therapievorm. Waarbij het probleem bij de bron wordt aangepakt.
hypnocoaching

Hypno-coaching

Bij Hypno-coaching worden, je raad het al; Hypnotherapie en Coaching gecombineerd tot een krachtige tool.
patrick de swart hypnotherapie

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een wetenschappelijk bewezen therapievorm die o.a. ingezet kan worden bij psychische problemen, zelfs bij huidproblemen, 

Blogs & …

Laatste nieuws, onderzoeken en ervaringen

ginger

ginger

Ginger Shot Ginger shot een en al POWER: Geef je weerstand een boost met onze heerlijke gembershot! De Immunity Shot bevat een krachtige mix van 42% puur gembersap, verrijkt met zink en ijzer, wat een positieve invloed kan hebben op je immuunsysteem. Gember staat...

Lees meer
overgewicht

overgewicht

Overwicht: einde strijd! De eeuwige strijd om het gewicht ….. vanaf nu voorbij....  6 op de 10 volwassenen hebben weleens geprobeerd af te vallen  Van de volwassenen heeft 57 procent weleens iets gedaan om af te vallen; 20 procent is ermee bezig, 37 procent heeft...

Lees meer
fibromyalgie

fibromyalgie

fibromyalgie verdraagzamer met Yager Therapie   Fibromyalgie en de oplossing naar een draagzamer leven! Fibromyalgie, een slopende aandoening die wordt veroorzaakt door chronische pijn, vermoeidheid en slaapstoornissen, kan een aanzienlijke invloed hebben op de...

Lees meer
lcpg logo
cat logo trans
gat logo trans
yager logo trans