Leestijd: 7 minuten

Kies voor een gezonder & gelukkiger leven

Yager code Therapie

Ik ben blij om Yager Therapie® (Yager Code®) te mogen en kunnen integreren in mijn praktijk. De Yager Therapie® kan tevens zeer goed gecombineerd worden met Hypnotherapie en is vooral ook heel geschikt als enige vorm van therapie.  

Therapie met deze methode is ook mogelijk, als je niet over je probleem mag, wil of kunt praten. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een traumatische ervaring. 

Gebruik de toegang tot de hogere intelligentie in jezelf! 

Aanpak van de bron 

De Yager Code® gaat aan het werk met de bron van psychische en psychosomatische problemen, niet met de symptomen. Veel lichamelijke ziekten, zoals o.a. allergieën, fibromyalgie, … zijn vaak gebaseerd op oude innerlijke psychologische conflicten die opgelost moeten worden. 

“Los de oorzaak op en het probleem verdwijnt, 

 niet alleen tijdelijk,  

het verdwijnt, Punt .” 


Dr. Edwin K. Yager 

 

 

Bel mij gratis & vrijblijvend!

Laat je gegevens achter en ik bel je zo snel mogelijk op.

 

Om de oorzaak van problemen of ziekten te achterhalen en op te lossen, maakt Yager Therapie® gebruik van het potentieel en de mogelijkheden die in jouw onderbewustzijn aanwezig zijn. In tegenstelling tot andere therapievormen gebeurt dit zonder bewuste analyse of bewuste confrontatie met het probleem. 

De Yager Code® vereist geen initiatie van hypnose. Toch werkt het uiterst effectief met het onderbewuste. Hier wordt het innerlijke werk direct uitgevoerd door je hogere intelligentie in je onderbewustzijn. Je hogere intelligentie (voor de eenvoud Centrum genoemd) vindt de oorzaak van je probleem en transformeert het. Omdat Centrum een overzicht kan krijgen van jouw gehele onderbewustzijn en daar nuttige veranderingen kan aanbrengen. 

Het is niet nodig dat jij als “opdrachtgever” op de hoogte bent van de inhoud. Maar als je dat wilt, kan dat soms wel aan het einde van het proces. Als het momenteel echter niet zinvol is voor jouw leven, zal Centrum besluiten deze inhoud niet vrij te geven. 

Om deze redenen is deze vorm van therapie ook zo geschikt voor traumatherapie. Herbeleving van het trauma is bij deze procedure uitgesloten. Yager Therapie® kan ook mensen helpen die niet over hun probleem mogen, willen of kunnen praten. Als therapeut stel ik gerichte vragen en begeleid ik je in het proces. 

edwin yager 2

Dr. Edwin K. Yager 

 

Ontwikkeling van Yager Therapie® / Yager Code® 

 

Yager Therapie® werd in 1974 ontwikkeld door Dr. Edwin K. Yager en is oorspronkelijk ontwikkeld voor klinisch gebruik. Hij was hoogleraar klinische psychiatrie aan de University of California School of Medicine in San Diego en psycholoog bij de UCSD Medical Group. Het zeer hoge succespercentage van Yager Therapie® voor psychische en psychosomatische (lichamelijke) ziekten is vastgesteld op basis van talrijke onderzoeken. In termen van effectiviteit en efficiëntie is de Yager Code® zelfs significant effectiever dan de EMDR-methode die wordt gebruikt in traumatherapie. 

Voor wie is Yager Therapie® geschikt? 

Yager Therapie® is alleen mogelijk als je jezelf toestaat om je gebruikelijke veroordelende gedachten voor de tijd van de sessie opzij te zetten. Alleen dan kun je betrokken raken bij dit diepgaande en helende proces, waarbij de onderbewuste vermogens van je hogere intelligentie (Centrum) worden gebruikt en zelfstandig en behulpzaam werken. 

Tijdens een sessie Yager Therapie® werkt je hogere intelligentie (Centrum) specifiek aan jouw probleem, of een aspect ervan. Het doel moet (meestal, niet altijd) vooraf specifiek worden benoemd en geformuleerd. 

 

Downloads, links en video’s: 

 Een wat oudere video van Dr. Edwin K. Yager, 4 jaar voordat hij overleed, waarin hij in grote lijnen uitleg geeft over de mogelijkheden met Yager Therapie®. De video is in het engels. 

Yager Blog

Download belangrijke uitleg Yager Code Therapie

 Yager Therapie is een bewezen en zeer effectieve vorm van Therapie, een hoog slagingspercentage met blijvend resultaat zijn veelvuldig terug te vinden. Garantie kan ik, net zoals een huisarts of dokter natuurlijk nooit geven. We bespreken vooraf wat er te verwachten valt, de client bepaald uiteindelijk altijd of hij/zij kiest voor deze vorm van therapie.

Voordat we een sessie starten, dient het intakeformulier ingevuld te zijn. Het handigste is om dat al voorafgaand aan de afspraak te doen: Klik hier voor het intakeformulier.

Er is een grote kans dat jij het fijner vindt om deze vorm van therapie, vanuit thuis of andere vertrouwde omgeving, online te ondergaan.

Dit is mogelijk en meestal zelfs effectiever gebleken dan in een vreemde omgeving.

Lees hierover meer op deze pagina.

Ook handig als je het druk hebt of op vakantie bent.

yager therapie
knop plan online website patrick de swart
knop plan praktijk website patrick de swart
knop plan belafspraak website patrick de swart
Bel mij gratis & vrijblijvend!

Laat je gegevens achter en ik bel je zo snel mogelijk op.

Praktijk

Molensingel 47, Maastricht
(klik om je route te plannen)

Maandag :   9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Dinsdag:      9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Woensdag:   9:30 – 12:30 + 17:30 -22:00

Donderdag: 9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Vrijdag:        9:30 – 12:30

Zaterdag:     7:00 – 13:00 

ISO Yager Code RT

Yager Therapie

Yager Therapie is een “zachte”, discrete, kortdurende en krachtige therapievorm. Waarbij het probleem bij de bron wordt aangepakt.
hypnocoaching

NAC Life Coaching

N.A.C. (Neuro, Associative, Conditioning) Life Coaching biedt langdurige transformatie zonder jojo-effect.

patrick de swart hypnotherapie

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een wetenschappelijk bewezen therapievorm die o.a. ingezet kan worden bij psychische problemen, zelfs bij huidproblemen, 

Blogs & …

Laatste nieuws, onderzoeken en ervaringen

Van droom naar werkelijkheid

Van droom naar werkelijkheid

Van droom naar ... Van Droom naar Werkelijkheid: Stappen om Je Doelen te Bereiken     Iedereen heeft dromen en doelen, of het nu gaat om een nieuwe carrière, een betere gezondheid, of persoonlijke groei. Maar vaak blijft het bij dromen en komt het nooit tot...

Lees meer
Maandag

Maandag

Maandag een mooie start! Een Nieuwe Start: Hoe je Maandagen Kunt Gebruiken om je Week te Transformeren     Maandagen hebben vaak een slechte reputatie. Voor velen is het de dag waarop de wekker extra hard lijkt te rinkelen, en de realiteit van werk en...

Lees meer
lcpg logo
cat logo trans
gat logo trans
yager logo trans