Leestijd: 4 minuten

Kies voor een stabieler leven

NAC Life Coaching

NAC Life Coaching is een revolutionare methode

Maak kennis met N.A.C. Life Coaching – een revolutionaire methode gecreëerd door de bekende Tony Robbins, en verfijnd voor de Europese markt door Marcel Sanders.

In een tijdperk waarin iedereen beweert een coach te zijn, is het essentieel om de effectiviteit van deze unieke aanpak te onderkennen. In tegenstelling tot traditionele coaching methoden die vaak tot tijdelijk resultaat leiden, biedt N.A.C. (Neuro, Associative, Conditioning) Life Coaching langdurige transformatie zonder jojo-effect. 

  

Als beoefenaar van deze methode ben ik getuige geweest van ongelooflijke resultaten in het leven van mijn cliënten. De sleutel tot het succes ligt in de op maat gemaakte strategieën die tegemoetkomen aan de specifieke behoeften van individuen, waardoor ze in staat worden gesteld hun barrières te doorbreken en duurzame verandering te bewerkstelligen. Met een niet aflatende toewijding aan het leveren van tastbare resultaten, heeft N.A.C. Life Coaching consequent bewezen dat het menselijk potentieel kan ontsluiten en duurzame persoonlijke groei kan stimuleren. 

  

Door deze methode in mijn praktijk te integreren, kan ik mijn cliënten een krachtig hulpmiddel bieden voor positieve, krachtige transformatie. Ik ben enorm trots op het aanbieden van een bewezen aanpak die talloze levens ten goede heeft veranderd – en ik wil graag getuige blijven van de opmerkelijke impact die deze kan hebben op degenen die op zoek zijn naar betekenisvolle verandering in hun persoonlijke en professionele inspanningen.

N.A.C. Life Coaching kan zowel in de praktijk, tijdens een wandeling (wandelcoaching), online (zoom), als telefonisch worden ingezet. Ook een combinatie hiervan is mogelijk,  bijvoorbeeld: jij gaat wandelen in jouw omgeving, terwijl ik wandel in mijn omgeving, ondertussen hebben we een telefonische coachsessie.

Ben jij overtuigd om te kiezen voor een stabiele blijvende verandering in jouw leven of heb je hierover nog vragen, maak dan een afspraak of neem vrijblijvend contact met mij op.

 

hypno-coaching
Bel mij gratis & vrijblijvend!

Laat je gegevens achter en ik bel je zo snel mogelijk op.

Praktijk

Molensingel 47, Maastricht
(klik om je route te plannen)

Maandag :   9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Dinsdag:      9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Woensdag:   9:30 – 12:30 + 17:30 -22:00

Donderdag: 9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Vrijdag:        9:30 – 12:30

Zaterdag:     7:00 – 13:00 

Blogs & …

Laatste nieuws, onderzoeken en ervaringen

Van droom naar werkelijkheid

Van droom naar werkelijkheid

Van droom naar ... Van Droom naar Werkelijkheid: Stappen om Je Doelen te Bereiken     Iedereen heeft dromen en doelen, of het nu gaat om een nieuwe carrière, een betere gezondheid, of persoonlijke groei. Maar vaak blijft het bij dromen en komt het nooit tot...

Lees meer
Maandag

Maandag

Maandag een mooie start! Een Nieuwe Start: Hoe je Maandagen Kunt Gebruiken om je Week te Transformeren     Maandagen hebben vaak een slechte reputatie. Voor velen is het de dag waarop de wekker extra hard lijkt te rinkelen, en de realiteit van werk en...

Lees meer
lcpg logo
cat logo trans
gat logo trans
yager logo trans
ISO Yager Code RT

Yager Therapie

Yager Therapie is een “zachte”, discrete, kortdurende en krachtige therapievorm. Waarbij het probleem bij de bron wordt aangepakt.
hypnocoaching

Hypno-coaching

Bij Hypno-coaching worden, je raad het al; Hypnotherapie en Coaching gecombineerd tot een krachtige tool.
patrick de swart hypnotherapie

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een wetenschappelijk bewezen therapievorm die o.a. ingezet kan worden bij psychische problemen, zelfs bij huidproblemen,