Leestijd: 14 minuten

11 perfecte doelen voor 2023

 

Ik zal je een simpele vraag stellen; heb jij je goede voornemens voor het jaar 2022 kunnen verwezenlijken?

Als jij onder de categorie valt van 80% van de mensen die eind februari hun goede voornemens laten vallen, is jouw antwoord waarschijnlijk NEE! 
 

 

 

Dus, betekent dit dat je je schuldig en waardeloos moet voelen alleen omdat jij de goede voornemens van het afgelopen jaar niet hebt kunnen volbrengen? 

  

Natuurlijk niet! Ik heb nog een geweldig idee voor je! 

 

Maak doelen in plaats van voornemens, wensen en voornemens zijn te algemeen en vrijblijvend, doelen zijn dingen waar je naartoe werkt met…… juist; een doel. Als je tijdens het stellen van je doelen merkt dat er te veel weerstand komt, zet je dat doel er niet bij of draai je het zo dat het geen weerstand meer bied, dit om teleurstelling te voorkomen.  

Ben jij al enthousiast? Laten we eens kijken naar de lijst met doelen die je voor 2023 kunt instellen om tegen het einde van dit jaar een beste-versie-van-jezelf te zijn geworden. 

   

Inhoudsopgave 

  

11 doelen om van 2023 een jaar vol schitterende veranderingen te maken 

 1. Overtreed de regels en leef vrijuit.
 2. Wees zacht voor mezelf.
 3. Leef aandachtig.
 4. Heb een positieve mentaliteit.
 5. Laat mensen glimlachen.
 6. Doe nieuwe dingen.
 7. Wees mijn favoriet.
 8. Geniet van elk moment.
 9. Hoor mijn hart.
 10. Maak opnieuw contact met de mensen met wie ik de verbinding ben kwijtgeraakt.
 11. Druk mezelf uit.

 

Je kunt naar eigen inzicht één of meerdere doelen voor 2023 erbij zetten of verwijderen natuurlijk. 

  

Hierbij rijk ik je 11 voorbeelden aan, van doelen voor 2023 die je kunt selecteren op basis van jouw behoeften aan zelfverbetering. 

  

Mijn doelen voor het jaar 2023: 

  

 1. Overtreed de regels en leef vrijuit.

Doel om de regels te overtreden en vrij te leven 

Belast door familie- en maatschappelijke verwachtingen, vergeten we vaak te leven zoals we echt willen leven. 

We blijven de irritante regels volgen die de samenleving voor ons heeft gecreëerd om daarmee onszelf te beperken. Verder verliezen we onze echte identiteit en interesses alleen maar omdat we blijven najagen wat anderen willen zijn. 

  

Uiteindelijk veranderen we in poppen en beginnen we ons van binnen leeg te voelen. 

  

Voel jij je ook een slaaf? 

2023 is het jaar waarin je er voor altijd vanaf kunt komen door als doel te zetten om vrij te leven. 

  

  

Vrij van ieders verwachtingen, vrij van de maatschappelijke regels die je er altijd van weerhielden je authentieke zelf te zijn, vrij van alles waardoor je je “Niet jezelf” voelde. 

  

 1. Wees zacht voor mezelf.

Werken aan het verwezenlijken van je dromen is geweldig. Het probleem doet zich echter voor wanneer je er (bewust of onbewust) voor kiest om te over-werken. 

Je begint je slaap en gezondheid (mentaal en fysiek) op te offeren. Met andere woorden, je doet alsof je een “robot” bent in plaats van een “mens!” 

  

Wat gebeurt er als resultaat? Je ervaart (verborgen) verdriet, (weggestopte) frustratie en langdurige (en vaak terugkerende) burn-outs. 

  

Dus als je het gevoel hebt dat je altijd te hard voor jezelf bent, kan het een verstandige optie zijn om het doel te hebben om zacht voor jezelf te zijn. 

  

Soms hoef je alleen maar te vertragen of jezelf de tijd te geven om te ontspannen, jezelf toe te staan disciplinebarrières te doorbreken en jouw hart de controle over jouw hoofd te geven. 

  

 1. Leef aandachtig.

Denk je veel meer terwijl je veel minder gedaan krijgt? 

Het kan zijn omdat je gedachten meestal tussen verleden en toekomst racen, en ze je niet alleen op één taak laten focussen. 

  

Wil je de oplossing weten? 

Leef bewust en aandachtig! 

  

Als je je focus wilt verbeteren en wilt leren in het heden te zijn, kan het stellen van het doel om in 2023 mindful te leven je een enorm voordeel opleveren. 

  

  

 1. Heb een positieve mentaliteit.

Hoe reageer je als je ‘s ochtends wakker wordt en je aan het begin van de dag iets vreselijks overkomt? 

  

Je begint het gevoel te krijgen dat je hele dag verpest is, toch? 

  

Hoe reageer je, in tegenstelling tot de bovenstaande situatie, als er iets goeds gebeurt aan het begin van de dag? 

  

Heb je ooit het gevoel dat je hele dag super helder zal zijn? 

Natuurlijk niet! 

  

Als mensen hebben we de neiging om het negatieve zwaarder te laten wegen dan het positieve. 

Het wordt allemaal een probleem wanneer de “negatieve vooringenomenheid” onze relaties, besluitvormingsmogelijkheden en nog veel meer cruciale dingen in het leven begint te beïnvloeden. 

  

Als je het gevoel hebt dat negativiteit je vaak en hard in de weg staat, zou je in 2023 het doel mogen hebben om een positieve mindset te hebben. Het zal je helpen om de dagelijkse problemen en situaties verassend goed aan te pakken. 

  

 1. Laat mensen glimlachen.

  

Bekijk deze twee opties:  

  

1: Iemand geeft je bij elke gelegenheid een presentje. 

2: Je geeft een cadeau aan iemand die het echt nodig heeft en tovert een glimlach op zijn/haar gezicht. 

Welke van de bovenstaande opties zou jou een gelukkiger en voldaan gevoel geven? 

Duidelijk, de tweede, toch? 

  

Dus, als onderdeel van het teruggeven aan de samenleving, kun je als doel creëren om dit jaar veel mensen aan het lachen te maken. Het voelt heerlijk om iemands dag beter te maken. Verder zal het ook leiden tot interne tevredenheid, verbinding en vervulling. 

  

 1. Doe nieuwe dingen.

Stel als doel voor 2023 om nieuwe dingen te doen. 

Het valt niet te ontkennen dat het ontdekken en doen van nieuwe dingen moeilijk is. Je moet uit je comfortzone komen, moeilijke beslissingen en risico’s nemen. 

  

Maar heb je ooit een moment genomen om te beseffen hoe lang je al dezelfde oude levensstijl hebt? In dezelfde zielige sleur die je voor jezelf hebt gecreëerd? 

  

Nee? Je hebt niet eens een idee hoeveel van je “eigen ik” verloren gaat. Je zou al op een veel betere positie in het leven kunnen zijn met betrekking tot persoonlijke groei, carrière en doelen. 

  

2023 is het jaar waarin je het kunt veranderen. Je kunt als doel hebben om dit jaar nieuwe dingen te doen, iets wat je altijd al hebt willen doen, en je ware ik (her)ontdekken. 

  

  

Je weet maar nooit wanneer je een verborgen talent tegenkomt dat je leven verandert. 

  

 1. Wees mijn favoriet.

Wist je dat? Uit een recent onderzoek blijkt dat sociale media een belangrijke bijdrage leveren aan eetstoornissen en ontevredenheid over het lichaam welke weer zeer negatieve gevolgen hebben voor de geest. 

  

Je kunt er voor kiezen op een of ander social media-platform actief te zijn, en je zou inderdaad naar al die knappe filmsterren/influencers/modellen met een uitbundige levensstijl kunnen kijken. 

Of de overdreven goede verhalen van (zogenaamde) vrienden met hun “filter-foto’s”. 

Zo wordt het een verslaving voor je om naar de levensstijl, het lichaam, het uiterlijk van iemand anders te kijken en er ondertussen jaloers op te worden. 

  

Het niet-gerealiseerde feit is echter dat je, ondanks dat je niet eens de duistere kant van hun leven kent, wel (dat deel van) hun leven zou willen hebben. 

  

Dus waarom niet tevreden zijn en dankbaarheid voelen voor wat God (in welke hoedanigheid dan ook) je in het leven heeft gegeven? 

Met hetzelfde doel om van jezelf te houden, kun je als doel stellen om jouw eigen favoriet te zijn en een beter leven te leiden. 

  

 1. Geniet van elk moment.

Op een dag flitst je leven voor je ogen voorbij. Zorg ervoor dat het de moeite waard is om te bekijken. 

  

Terwijl we onze doelen najagen, vergeten we vaak het doel van het leven – “Echt leven”. We streven voortdurend om wereldse dingen te bereiken waarmee we indruk kunnen maken op mensen die er niet eens toe doen. 

  

Weet je wat er wordt opgeofferd in die nooit eindigende strijd? 

Ons geluk! 

  

Klinkt dat niet belachelijk? 

  

We hebben allemaal één kort leven gekregen.  

In 2023 kun je als doel zetten om van elk moment van dit ene mooie leven te genieten. 

  

 1. Hoor mijn hart.

Mensen adviseren je vaak om naar je hart te luisteren in plaats van naar je hoofd. 

   

Lekker cliché, toch werkt het voor de meeste situaties. 

  

Er zijn momenten waarop je naar je hart moet luisteren om je innerlijke zelf te kunnen horen en onderdrukking van je emoties te voorkomen. Onthoud dat altijd praktisch zijn, je ervan weerhoudt dingen te doen die je leuk vindt en echt wilt doen. 

  

Dus als je het gevoel hebt dat je beslissingen neemt die vooral je geluk opofferen, kun je je als doel stellen om vaak naar je hart te luisteren. Je zult je zeker veel gelukkiger voelen. 

  

 1. Maak opnieuw contact met de mensen met wie ik de verbinding ben kwijtgeraakt.

Opnieuw contact maken met die oude vriend. 

We hebben continu doelen zoals succes, geld en veel andere minder belangrijke dingen nagestreefd, toch? 

  

Heb je ooit een moment genomen om even stil te staan en achterom te kijken? Kijk terug naar de mensen die je aan het lachen hebben gemaakt, maar ergens zijn achtergebleven? 

  

Zo niet, dan zou je doel voor het nieuwe jaar kunnen zijn om opnieuw contact te maken met hen en nieuwe herinneringen te maken. 

  

Doe het. Je leven zou gelukkiger worden en veel completer aanvoelen. 

  

 1. Druk mezelf uit.

Heb je ooit een gevoel zo lang in jezelf gehouden dat het je begon te verstikken? Het voelde ondraaglijk en frustrerend, maar je deelde het met niemand anders? 

  

Jezelf niet kunnen uiten is (meestal) klote, toch? 

  

Je probeert sterk te zijn en deelt je gedachten of gevoel niet met iemand anders omdat je ze niet onder druk wilt zetten of pijn wilt doen. 

  

In werkelijkheid zou je het echter mis kunnen hebben! 

  

Als je nooit iemand laat weten wat je doormaakt, kun je jezelf niet luchten. Je denkt misschien dat je emotioneel krachtiger wordt, terwijl je eigenlijk met de dag zwakker wordt. 

Eindelijk, na lang lijden, verslechtert de situatie en explodeer je gewoon. 

  

Je huilt veel, voelt je hulpeloos en er is veel emotioneel trauma. 

  

Waarom dergelijke situaties niet voorkomen en beheersen voordat het te laat is? 

In plaats van in één keer te exploderen, zou je ervoor kunnen kiezen om je gedachten en gevoelens beetje bij beetje te delen met je naasten. 

Besef dat het niet alleen om hen gaat, maar vooral om jou. Je moet emoties uiten om jezelf te bevrijden van die last. 

  

Als je het gevoel hebt dat je de meeste tijd jezelf niet uit en niet jezelf bent, kun je ervoor kiezen om waar mogelijk als doel te creëren om jezelf meer uit te drukken. 

  

Ik bedoel niet dat je altijd overal open over moet zijn. In plaats daarvan kun je ervoor kiezen om je innerlijke wijsheid te laten bepalen over wat je deelt. 

  

Ik hoop dat de intenties die ik hier heb gedeeld, je zullen inspireren om je eigen doelen voor 2023 uit te zoeken en te creëren. 

  

Door deze doelen kun je van komend jaar een van de meest memorabele jaren van je leven maken. 

  

Zorg ervoor dat je je doelen direct na het lezen van dit bericht in je dagboek schrijft. 

  

Ik zou niet willen dat je aan het einde van dit jaar excuses moet verzinnen.  

 

Jij bent tot wonderen in staat. 

  

Ik geloof in je, mooi mens!

Ik begrijp het best als je hierbij een steuntje in de rug nodig hebt, even wat hulp kunt gebruiken bij de opstart hiervan.

Plan je afspraak https://www.patrickdeswart.nl/afspraak/ of bel, mail of app voor meer informatie en advies. 0437634587 / 0685223030

 

Ik zal je een simpele vraag stellen; heb jij je goede voornemens voor het jaar 2022 kunnen verwezenlijken?

Als jij onder de categorie valt van 80% van de mensen die eind februari hun goede voornemens laten vallen, is jouw antwoord waarschijnlijk NEE! 
 

 

 

Dus, betekent dit dat je je schuldig en waardeloos moet voelen alleen omdat jij de goede voornemens van het afgelopen jaar niet hebt kunnen volbrengen? 

  

Natuurlijk niet! Ik heb nog een geweldig idee voor je! 

 

Maak doelen in plaats van voornemens, wensen en voornemens zijn te algemeen en vrijblijvend, doelen zijn dingen waar je naartoe werkt met…… juist; een doel. Als je tijdens het stellen van je doelen merkt dat er te veel weerstand komt, zet je dat doel er niet bij of draai je het zo dat het geen weerstand meer bied, dit om teleurstelling te voorkomen.  

Ben jij al enthousiast? Laten we eens kijken naar de lijst met doelen die je voor 2023 kunt instellen om tegen het einde van dit jaar een beste-versie-van-jezelf te zijn geworden. 

   

Inhoudsopgave 

  

11 doelen om van 2023 een jaar vol schitterende veranderingen te maken 

 1. Overtreed de regels en leef vrijuit.
 2. Wees zacht voor mezelf.
 3. Leef aandachtig.
 4. Heb een positieve mentaliteit.
 5. Laat mensen glimlachen.
 6. Doe nieuwe dingen.
 7. Wees mijn favoriet.
 8. Geniet van elk moment.
 9. Hoor mijn hart.
 10. Maak opnieuw contact met de mensen met wie ik de verbinding ben kwijtgeraakt.
 11. Druk mezelf uit.

 

Je kunt naar eigen inzicht één of meerdere doelen voor 2023 erbij zetten of verwijderen natuurlijk. 

  

Hierbij rijk ik je 11 voorbeelden aan, van doelen voor 2023 die je kunt selecteren op basis van jouw behoeften aan zelfverbetering. 

  

Mijn doelen voor het jaar 2023: 

  

 1. Overtreed de regels en leef vrijuit.

Doel om de regels te overtreden en vrij te leven 

Belast door familie- en maatschappelijke verwachtingen, vergeten we vaak te leven zoals we echt willen leven. 

We blijven de irritante regels volgen die de samenleving voor ons heeft gecreëerd om daarmee onszelf te beperken. Verder verliezen we onze echte identiteit en interesses alleen maar omdat we blijven najagen wat anderen willen zijn. 

  

Uiteindelijk veranderen we in poppen en beginnen we ons van binnen leeg te voelen. 

  

Voel jij je ook een slaaf? 

2023 is het jaar waarin je er voor altijd vanaf kunt komen door als doel te zetten om vrij te leven. 

  

  

Vrij van ieders verwachtingen, vrij van de maatschappelijke regels die je er altijd van weerhielden je authentieke zelf te zijn, vrij van alles waardoor je je “Niet jezelf” voelde. 

  

 1. Wees zacht voor mezelf.

Werken aan het verwezenlijken van je dromen is geweldig. Het probleem doet zich echter voor wanneer je er (bewust of onbewust) voor kiest om te over-werken. 

Je begint je slaap en gezondheid (mentaal en fysiek) op te offeren. Met andere woorden, je doet alsof je een “robot” bent in plaats van een “mens!” 

  

Wat gebeurt er als resultaat? Je ervaart (verborgen) verdriet, (weggestopte) frustratie en langdurige (en vaak terugkerende) burn-outs. 

  

Dus als je het gevoel hebt dat je altijd te hard voor jezelf bent, kan het een verstandige optie zijn om het doel te hebben om zacht voor jezelf te zijn. 

  

Soms hoef je alleen maar te vertragen of jezelf de tijd te geven om te ontspannen, jezelf toe te staan disciplinebarrières te doorbreken en jouw hart de controle over jouw hoofd te geven. 

  

 1. Leef aandachtig.

Denk je veel meer terwijl je veel minder gedaan krijgt? 

Het kan zijn omdat je gedachten meestal tussen verleden en toekomst racen, en ze je niet alleen op één taak laten focussen. 

  

Wil je de oplossing weten? 

Leef bewust en aandachtig! 

  

Als je je focus wilt verbeteren en wilt leren in het heden te zijn, kan het stellen van het doel om in 2023 mindful te leven je een enorm voordeel opleveren. 

  

  

 1. Heb een positieve mentaliteit.

Hoe reageer je als je ‘s ochtends wakker wordt en je aan het begin van de dag iets vreselijks overkomt? 

  

Je begint het gevoel te krijgen dat je hele dag verpest is, toch? 

  

Hoe reageer je, in tegenstelling tot de bovenstaande situatie, als er iets goeds gebeurt aan het begin van de dag? 

  

Heb je ooit het gevoel dat je hele dag super helder zal zijn? 

Natuurlijk niet! 

  

Als mensen hebben we de neiging om het negatieve zwaarder te laten wegen dan het positieve. 

Het wordt allemaal een probleem wanneer de “negatieve vooringenomenheid” onze relaties, besluitvormingsmogelijkheden en nog veel meer cruciale dingen in het leven begint te beïnvloeden. 

  

Als je het gevoel hebt dat negativiteit je vaak en hard in de weg staat, zou je in 2023 het doel mogen hebben om een positieve mindset te hebben. Het zal je helpen om de dagelijkse problemen en situaties verassend goed aan te pakken. 

  

 1. Laat mensen glimlachen.

  

Bekijk deze twee opties:  

  

1: Iemand geeft je bij elke gelegenheid een presentje. 

2: Je geeft een cadeau aan iemand die het echt nodig heeft en tovert een glimlach op zijn/haar gezicht. 

Welke van de bovenstaande opties zou jou een gelukkiger en voldaan gevoel geven? 

Duidelijk, de tweede, toch? 

  

Dus, als onderdeel van het teruggeven aan de samenleving, kun je als doel creëren om dit jaar veel mensen aan het lachen te maken. Het voelt heerlijk om iemands dag beter te maken. Verder zal het ook leiden tot interne tevredenheid, verbinding en vervulling. 

  

 1. Doe nieuwe dingen.

Stel als doel voor 2023 om nieuwe dingen te doen. 

Het valt niet te ontkennen dat het ontdekken en doen van nieuwe dingen moeilijk is. Je moet uit je comfortzone komen, moeilijke beslissingen en risico’s nemen. 

  

Maar heb je ooit een moment genomen om te beseffen hoe lang je al dezelfde oude levensstijl hebt? In dezelfde zielige sleur die je voor jezelf hebt gecreëerd? 

  

Nee? Je hebt niet eens een idee hoeveel van je “eigen ik” verloren gaat. Je zou al op een veel betere positie in het leven kunnen zijn met betrekking tot persoonlijke groei, carrière en doelen. 

  

2023 is het jaar waarin je het kunt veranderen. Je kunt als doel hebben om dit jaar nieuwe dingen te doen, iets wat je altijd al hebt willen doen, en je ware ik (her)ontdekken. 

  

  

Je weet maar nooit wanneer je een verborgen talent tegenkomt dat je leven verandert. 

  

 1. Wees mijn favoriet.

Wist je dat? Uit een recent onderzoek blijkt dat sociale media een belangrijke bijdrage leveren aan eetstoornissen en ontevredenheid over het lichaam welke weer zeer negatieve gevolgen hebben voor de geest. 

  

Je kunt er voor kiezen op een of ander social media-platform actief te zijn, en je zou inderdaad naar al die knappe filmsterren/influencers/modellen met een uitbundige levensstijl kunnen kijken. 

Of de overdreven goede verhalen van (zogenaamde) vrienden met hun “filter-foto’s”. 

Zo wordt het een verslaving voor je om naar de levensstijl, het lichaam, het uiterlijk van iemand anders te kijken en er ondertussen jaloers op te worden. 

  

Het niet-gerealiseerde feit is echter dat je, ondanks dat je niet eens de duistere kant van hun leven kent, wel (dat deel van) hun leven zou willen hebben. 

  

Dus waarom niet tevreden zijn en dankbaarheid voelen voor wat God (in welke hoedanigheid dan ook) je in het leven heeft gegeven? 

Met hetzelfde doel om van jezelf te houden, kun je als doel stellen om jouw eigen favoriet te zijn en een beter leven te leiden. 

  

 1. Geniet van elk moment.

Op een dag flitst je leven voor je ogen voorbij. Zorg ervoor dat het de moeite waard is om te bekijken. 

  

Terwijl we onze doelen najagen, vergeten we vaak het doel van het leven – “Echt leven”. We streven voortdurend om wereldse dingen te bereiken waarmee we indruk kunnen maken op mensen die er niet eens toe doen. 

  

Weet je wat er wordt opgeofferd in die nooit eindigende strijd? 

Ons geluk! 

  

Klinkt dat niet belachelijk? 

  

We hebben allemaal één kort leven gekregen.  

In 2023 kun je als doel zetten om van elk moment van dit ene mooie leven te genieten. 

  

 1. Hoor mijn hart.

Mensen adviseren je vaak om naar je hart te luisteren in plaats van naar je hoofd. 

   

Lekker cliché, toch werkt het voor de meeste situaties. 

  

Er zijn momenten waarop je naar je hart moet luisteren om je innerlijke zelf te kunnen horen en onderdrukking van je emoties te voorkomen. Onthoud dat altijd praktisch zijn, je ervan weerhoudt dingen te doen die je leuk vindt en echt wilt doen. 

  

Dus als je het gevoel hebt dat je beslissingen neemt die vooral je geluk opofferen, kun je je als doel stellen om vaak naar je hart te luisteren. Je zult je zeker veel gelukkiger voelen. 

  

 1. Maak opnieuw contact met de mensen met wie ik de verbinding ben kwijtgeraakt.

Opnieuw contact maken met die oude vriend. 

We hebben continu doelen zoals succes, geld en veel andere minder belangrijke dingen nagestreefd, toch? 

  

Heb je ooit een moment genomen om even stil te staan en achterom te kijken? Kijk terug naar de mensen die je aan het lachen hebben gemaakt, maar ergens zijn achtergebleven? 

  

Zo niet, dan zou je doel voor het nieuwe jaar kunnen zijn om opnieuw contact te maken met hen en nieuwe herinneringen te maken. 

  

Doe het. Je leven zou gelukkiger worden en veel completer aanvoelen. 

  

 1. Druk mezelf uit.

Heb je ooit een gevoel zo lang in jezelf gehouden dat het je begon te verstikken? Het voelde ondraaglijk en frustrerend, maar je deelde het met niemand anders? 

  

Jezelf niet kunnen uiten is (meestal) klote, toch? 

  

Je probeert sterk te zijn en deelt je gedachten of gevoel niet met iemand anders omdat je ze niet onder druk wilt zetten of pijn wilt doen. 

  

In werkelijkheid zou je het echter mis kunnen hebben! 

  

Als je nooit iemand laat weten wat je doormaakt, kun je jezelf niet luchten. Je denkt misschien dat je emotioneel krachtiger wordt, terwijl je eigenlijk met de dag zwakker wordt. 

Eindelijk, na lang lijden, verslechtert de situatie en explodeer je gewoon. 

  

Je huilt veel, voelt je hulpeloos en er is veel emotioneel trauma. 

  

Waarom dergelijke situaties niet voorkomen en beheersen voordat het te laat is? 

In plaats van in één keer te exploderen, zou je ervoor kunnen kiezen om je gedachten en gevoelens beetje bij beetje te delen met je naasten. 

Besef dat het niet alleen om hen gaat, maar vooral om jou. Je moet emoties uiten om jezelf te bevrijden van die last. 

  

Als je het gevoel hebt dat je de meeste tijd jezelf niet uit en niet jezelf bent, kun je ervoor kiezen om waar mogelijk als doel te creëren om jezelf meer uit te drukken. 

  

Ik bedoel niet dat je altijd overal open over moet zijn. In plaats daarvan kun je ervoor kiezen om je innerlijke wijsheid te laten bepalen over wat je deelt. 

  

Ik hoop dat de intenties die ik hier heb gedeeld, je zullen inspireren om je eigen doelen voor 2023 uit te zoeken en te creëren. 

  

Door deze doelen kun je van komend jaar een van de meest memorabele jaren van je leven maken. 

  

Zorg ervoor dat je je doelen direct na het lezen van dit bericht in je dagboek schrijft. 

  

Ik zou niet willen dat je aan het einde van dit jaar excuses moet verzinnen.  

 

Jij bent tot wonderen in staat. 

  

Ik geloof in je, mooi mens!

Ik begrijp het best als je hierbij een steuntje in de rug nodig hebt, even wat hulp kunt gebruiken bij de opstart hiervan.

Plan je afspraak https://www.patrickdeswart.nl/afspraak/ of bel, mail of app voor meer informatie en advies. 0437634587 / 0685223030

voornemens
Bel mij gratis & vrijblijvend!

Laat je gegevens achter en ik bel je zo snel mogelijk op.