Leestijd: 38 minuten

Virtuele maagband

Ziek van crashdiëten? Kies NU voor de revolutionaire virtuele maagband! 

 

Ben je de lastige programma’s van diëten beu, en voel je je teleurgesteld en verslagen? Heb je verschillende afslankprogramma’s gebruikt, met als gevolg het gevreesde jojo-effect te ervaren? Welnu, wat als ik je vertel dat er een revolutionaire oplossing is, die jou kan helpen die kilo’s voorgoed kwijt te raken?
De virtuele maagband – een baanbrekende techniek die de effecten van een chirurgische maagband nabootst zonder risicovolle ingrepen. Zeg vaarwel tegen crashdiëten en hallo tegen blijvende resultaten terwijl we je ondertussen kunt blijven eten wat jij lekker vindt. 

 

Wat is een virtuele maagband? 

 Het concept van een virtuele maagband, ook wel hypnotische maagband genoemd, klinkt misschien futuristisch, maar het is feitelijk een krachtig hulpmiddel dat met behulp van hypnose het onderbewustzijn helpt bij het afvallen. In tegenstelling tot traditionele, chirurgische maagbandoperaties, waarbij de omvang van de maag fysiek beperkt wordt, werkt een virtuele maagband samen met het onderbewustzijn om het gevoel sneller vol te voelen. Door gebruik te maken van de kracht van suggestie en door onze gedachten rondom eten te “herprogrammeren”, helpt deze innovatieve techniek jou gezondere keuzes te maken en een positievere relatie met eten te ontwikkelen. 

  

Wat een virtuele maagband onderscheidt van zijn fysieke tegenhanger is het vermogen ervan om niet alleen onze fysieke honger aan te pakken, maar ook onze emotionele en psychologische verlangens. Traditionele diëten zijn vaak uitsluitend gericht op het tellen van calorieën of het afwegen van de porties, zonder rekening te houden met de onderliggende redenen voor te veel eten. Virtuele maagbanden pakken deze diepere problemen aan door rechtstreeks met ons onderbewustzijn te werken – waar veel van onze overtuigingen en gedragingen rond voedsel geworteld zijn. Door deze patronen in de kern te veranderen, kun jij resultaten op de lange termijn ervaren die verder gaan dan alleen een dieet of operatie; ze kunnen blijvende veranderingen aanbrengen in het volledige welzijnstraject. 

  

Hoe werkt het? 

 Door middel van diepgaande ontspanningstechnieken en geleide beelden krijgen we toegang tot het onderbewustzijn om nieuwe overtuigende paden te creëren die verband houden met eetgewoonten. Door de kracht van suggestie en herhaling tijdens de sessies te benutten, kunnen individuele intuïties nieuwe overtuigingen aanmaken, zoals: ik eet langzaam of ik voel me vol na kleinere porties. Het is belangrijk om te weten dat virtuele maagbanden de geest niet misleiden of bedriegen; in plaats daarvan helpen ze bij het aanpassen van bewuste verlangens op, door jou, gekozen acties. Wanneer beide aspecten verenigd zijn in de richting van het bereiken van een gezonde levensstijl, zul je je letterlijk en figuurlijk beter in je vel voelen. 

 

 

Voordelen van de virtuele maagband 

 De virtuele maagband is ontwikkeld tot een revolutionaire verandering en biedt talloze voordelen ten opzichte van traditionele methoden. Een belangrijk voordeel is het risicoloze karakter van de procedure. Bij een pijnlijke en ingrijpende maagbandoperatie, waarbij incisies en hechtingen nodig zijn, is de virtuele maagband geheel niet-chirurgisch. Dit betekent dat er geen risico is verbonden aan anesthesie of postoperatieve complicaties. Cliënten kunnen de behandeling zonder enige drastische ingreep ondergaan, waardoor ze hun dagelijkse activiteiten onmiddellijk kunnen hervatten. 

  

Een ander belangrijk voordeel ligt in de kosteneffectiviteit van de virtuele maagband. Traditionele (mislukte) operaties kunnen onbetaalbaar zijn met vaak uitgebreide ziekenhuisverblijven en vervolgconsulten. De virtuele maagband biedt een betaalbaarder alternatief dat veel van deze extra kosten elimineert. Dit maakt het niet alleen toegankelijk voor een breder scala aan mensen die op zoek zijn naar oplossingen voor een betaalbare oplossing, maar het levert ook financiële besparingen op de lange termijn op door dure ziekenhuisrekeningen te voorkomen. 

  

Bovendien is een vaak over het hoofd gezien voordeel van de virtuele maagband het vermogen ervan om psychologische factoren aan te pakken die bijdragen aan gewichtstoename en eetgewoonten. Door middel van hypnotherapietechnieken die tijdens elke behandelingssessie worden toegepast, kunnen patiënten diepere emotionele en psychologische wortels verkennen die verband houden met hun eetgedrag en vanuit het onderbewustzijn gezondere gewoonten aanleren. Door deze onderliggende problemen aan het licht te brengen die voorheen misschien over het hoofd werden gezien of volledig uitgesloten, wordt er bij de cliënt een betere basis gelegd om succes op de lange termijn te behouden, terwijl ze niet alleen hun fysieke gezondheid overwinnen, maar ook hun mentaal welzijn. 

  

Samenvattend biedt het kiezen van een aanpak met de virtuele maagband niet alleen een niet-ingrijpende ervaring die vrij is van operatie gerelateerde risico’s, maar zorgt ook voor kostenbesparing door de (extra) zorgkosten die vaak gepaard gaan met traditionele procedures te verminderen. Bovendien blijkt het dat van cognitieve aspecten in de behandeling door middel van hypnotherapiesessies gunstig voor mensen die worstelen met emotionele triggers die bijdragen aan ongezonde gewoonten. Met al deze gunstige voordelen is het geen wonder dat veel mensen zich tot deze innovatieve methode wenden voor een succesvol en duurzaam traject. 

Voor wie is het geschikt? 

De virtuele maagband is een revolutionaire techniek die de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen heeft. Maar voor wie is het precies geschikt? Hoewel het misschien een wonderoplossing lijkt voor iedereen die met zijn gewicht worstelt, is het misschien niet voor iedereen de perfecte oplossing is. 

  

Eerst en vooral is de virtuele maagband het meest effectief voor degenen die andere methoden zonder succes hebben geprobeerd. Het is een geweldige optie voor mensen die worstelen met portiecontrole van hun eten, omdat het hun onderbewustzijn helpt te “herprogrammeren” om kleinere porties te eten en gezondere keuzes te maken. Daarmee versterkt het onderbewustzijn die bewuste keuze, die tot op heden vaak niet gewerkt heeft. 

  

Bovendien kan de virtuele maagband een belangrijke keuze zijn voor degenen die een traditionele operatie niet kunnen of willen ondergaan. Dankzij deze niet-ingrijpende aanpak kunnen cliënten resultaten bereiken zonder de risico’s en hersteltijd die gepaard gaan met chirurgische ingrepen. Het is ook vermeldenswaard dat deze techniek vooral nuttig kan zijn voor mensen die een aanzienlijke hoeveelheid gewicht willen verliezen, maar ingrijpende risicovolle maatregelen zoals chirurgie of bijvoorbeeld langdurige saaie diëten willen vermijden. 

  

Concluderend: hoewel de virtuele maagband misschien niet voor iedereen geschikt is, biedt deze een innovatief alternatief voor personen die moeite hebben gehad met traditionele methoden zoals de (crash) diëten en afvalprogramma’s en op zoek zijn naar een niet-chirurgische aanpak om hun doelen te bereiken. De effectiviteit ervan ligt in het helpen van mensen om hun manier van denken over eten te veranderen en om permanente gezondere gewoonten aan te nemen, waardoor het de meest aantrekkelijke optie is voor mensen die op zoek zijn naar succes op de lange termijn tijdens hun afslanktraject. 

Succesverhalen en getuigenissen 

Een paar reacties van enkele mensen die het traject van de virtuele maagband doorlopen hebben;

“Ondanks mijn sceptische start voelde ik mij na de eerste sessie al “lichter”, de daadwerkelijke kilo’s begonnen na de 2e sessie langzaamaan ook te verdwijnen. Ondanks dat ik tussendoor nog wel eens mijn glaasjes bier en mijn hamburger pakte ben ik in die paar maanden tijd toch meer dan 21 kilo kwijtgeraakt. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet.”

“Al meteen bij binnenkomst voelde ik mij op mijn gemak en zakte de spanning die ik de week ervoor had volledig weg. Na de eerste sessie merkte ik dat ik vanzelf al beter op mijn voeding ging letten, wat me dus niet zoveel energie en moeite kostte als voorheen. Na alle sessies doorlopen te hebben en ook de MP3 elke dag geluisterd te hebben zag niet alleen ikzelf, maar ook iedereen in mijn omgeving dat de kilo’s er afgevlogen waren. Ik wilde 15 kilo afvallen, ik ben er inmiddels 17 afgevallen en aangezien het zo eenvoudig gaat, ga ik door tot de 20. Wat voel ik mij een ander mens!” 

 

“De afspraak maken ging even met wat hobbeltjes in de weg, maar goed ik ben wel meer gewend. Nadat ik de eerste afspraak heb gehad ben ik meteen aan de slag gegaan met de gouden regels en opdrachten. Ik zag er best tegenop en soms was het wel even zwaar, toch viel het me alles bij elkaar best mee. Ik heb soms verzuimt om de opdrachten uit te voeren, maar dat heeft het resultaat niet in de weg gestaan. Inmiddels ben ik 19 kilo kwijt en ondanks dat dat de reden was dat ik de maagband genomen heb, is er een ding nog belangrijker gebleken en dat is dat ik nu mijn leven kan leven zoals ik dat echt wil want dit traject gaat echt niet alleen maar over gewicht verliezen! Ik ben zo enorm dankbaar dat ik deze mogelijkheid heb gekregen!”

“Van 120 kilo naar 89 kilo in 7 maanden tijd! Wil je dat ik meer schrijf of denk je dat dit genoeg zegt? 😉 Dank je wel Patrick!” 

 

“Ik had de succesverhalen gehoord van de virtuele maagband en dacht: yes, dit wil ik ook. Ik had de afspraak gemaakt zonder dat ik de website verder had bekeken. Toen ik in de praktijk kwam schrok ik heel even omdat ik een vrouw had verwacht, maar er een man de deur opende. Patrick zag mijn verschrokken gezicht en stelde me gelijk gerust. Hij nam de tijd en besprak niet alleen het doelgewicht met me, maar ook andere dingen die me in de weg stonden in het leven. Achteraf ben ik zo enorm blij dat het geen vrouw was, Patrick weet alles zo op de juiste manier te benaderen, liefdevol en toch ook confronterend! Precies wat ik nodig had, niet alleen om af te vallen! Ik heb daardoor moeilijke beslissingen genomen die ik al jaren uitstelde en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb, ik voel me volledig bevrijd, zowel uit mijn dikke lijf als de beperkende gedachten in mijn hoofd! Ik kan alleen maar tegen iedereen zeggen: of je nu lichamelijke of geestelijke problemen hebt: neem contact op met Patrick, hij is open en eerlijk en kan je fantastisch helpen en als hij jou niet kan helpen verwijst hij je door naar iemand anders, zo fijn!”

“Bij de start van de virtuele maagband ben ik ook meteen gaan sporten. Behoorlijk intensief: 4-6 keer in de week! Mede hierdoor is vooral mijn omvang afgenomen en ben ik maar 10 kilo in gewicht verloren omdat er spiermassa voor in de plaats is gekomen. Ik zie er dus slanker uit en daarnaast ook gespierd. Dit had ik vooraf niet verwacht, maar ik ben hier zo enorm blij mee!”

“Ondanks alle tegenslagen die ik tijdens het traject te verwerken kreeg (mijn vader is overleden, ikzelf kwam in het ziekenhuis met een ontsteking, mijn dochter had problemen op school en mijn beste vriendin kreeg een herseninfarct) en het daardoor een paar maanden langer duurde dan gepland, ben ik inmiddels mijn doelgewicht gepasseerd (80). Ik ben van 107 kilo naar 78 kilo gegaan. Ik heb mijn doelgewicht nu bijgesteld en ik ga door naar de 75 kilo. Ik voel me lekker in mijn vel zitten, heb veel meer energie en kan veel helderder nadenken. Naast het afvallen hebben we namelijk ook over andere dingen gesproken waardoor ik nu beter voor mezelf op kan komen en de juiste beslissingen kan maken (meestal dan haha). Het liefste zou ik dit van de daken willen schreeuwen maar ik blijf liever anoniem als je dat okay vind?”

“Ik zou eigenlijk een gastric bypass krijgen, maar zag enorm op tegen de operatie, de bijwerkingen en beperkingen daarna. Ik kwam op de website van Patrick terecht en heb hem een berichtje gestuurd. Hij reageerde snel en kon al mijn vragen beantwoorden. Ik ben daarom het traject van de virtuele maagband ingestapt. Na 2 sessies heb ik de operatie afgezegd en heb het traject bij Patrick afgemaakt met geweldig resultaat (23 kilo verloren en het gaat nog steeds verder). Een fijne bijkomstigheid vind ik, dat ik geen vrij hoefde te nemen van het werk voor de operatie en het herstel daarvan. Ik leefde gewoon verder “alsof er niks aan de hand was”. Omdat ik zo blij ben met het resultaat, heb ik bij Patrick ook andere afspraken gepland om andere problemen aan te pakken, waarvan enkele inmiddels ook met geweldig resultaat zijn afgesloten! Ik heb je bij enkele vriendinnen aangeraden, ik hoorde dat er een al een afspraak met je heeft gemaakt! Fijn dat ik ook jou zo een beetje kan helpen, want ik ben zo enorm dankbaar voor jouw hulp aan mij!” 

 

“Omdat ik chef-kok ben (in mijn eigen restaurant) at ik vaak onregelmatig, snel, tussendoor en te grote hoeveelheden. Ik heb vele diëten geprobeerd en heb een maagballon overwogen. De diëten zorgden ervoor dat ik mij vaak depressief voelde en omdat die nauwelijks werkte had ik ook weinig vertrouwen in de maagballon of de virtuele maagband, vooral ook omdat ik dacht dat het toch niks zou veranderen met mijn beroep. Op aandringen van mijn partner heb ik toch contact opgenomen met Patrick. We hebben elkaar kort gesproken en ik kreeg daardoor hoop. De eerste afspraak is er veel besproken, niet alleen mijn overgewicht. Ik heb toen besloten de stap te nemen om de virtuele maagband aan te gaan en we hebben meteen de eerste sessie gedaan. Inmiddels 4 sessies later ben ik al 12 kilo afgevallen en eet ik normaal en gezond ondanks dat mijn werkzaamheden niet veranderd zijn. Ik ben zoveel bewuster geworden van hoe ik mijn leven wil leven. Ik heb daarmee ook besloten dat ik het restaurant 1 dag in de week extra sluit en meer van het leven ga genieten! Ik pas tegenwoordig ook de hoeveelheid eten aan op de borden van de gasten, waarop ik al veel positieve reacties heb ontvangen! Voor mij dus een win, win, win situatie! Wie had dat gedacht!”

“Dankzij Patrick zijn geduld en gepaste benadering, ben ik met de virtuele maagband al 18 kilo kwijt! Nog 2 te gaan!”

“19 kilo lichter, een nieuwe baan rijker, sneller boven, lekkerder in mijn vel, niet meer buiten adem, kleren aan die ik leuk vind, genietend van het leven, oftewel: tevreden!”

“Dankzij de virtuele maagband gisteren mijn trouwjurk uitgekozen die ik in april mag gaan dragen. YES!”

“Nooit meer terug naar hoe het was! Zo dankbaar voor deze mogelijkheid! Ik durfde geen operatie te laten uitvoeren maar wilde wel dat er iets gedaan werd. Nu heb ik het niet “laten doen” maar vooral zelf gedaan met de virtuele maagband en de hulp van Patrick die zichzelf het “stukje gereedschap” noemt.” 

 

Potentiële risico’s en beperkingen 

Er kleven geen directe risico’s aan het kiezen voor de virtuele maagband.
Beperkingen zijn er gedeeltelijk doordat je steeds vaker beseft dat je te veel eten hebt opgeschept of ingekocht omdat je dat zo gewend was of de porties in een restaurant te groot blijken, waardoor je een gedeelte mee terug moet geven.

Ook zul je er rekening mee moeten houden dat je garderobe aangepast zal gaan worden want wat je nu in de kast hebt hangen past dan niet meer!

Een bijkomend probleem zou kunnen zijn, dat mensen die je langere tijd niet hebt gezien, je niet meer of lastiger zullen herkennen.  

 

Conclusie: Is de virtuele maagband het overwegen waard? 

 

Kortom, de virtuele maagband is een gamechanger als het gaat om afvallen. Met zijn vermogen om de effecten van een krachtige maagband te repliceren zonder crash diëten of chirurgie te ondergaan, biedt het een veilige en effectieve oplossing voor mensen die worstelen met hun gewicht. De ongelooflijke succesverhalen van personen die deze procedure hebben ondergaan, zijn een bewijs van de geschiktheid en kracht ervan om mensen te helpen diezelfde kilo’s kwijt te raken. 

  

Wat de virtuele maagband opvallend maakt, is niet alleen het vermogen om krachtig te zijn, maar ook de focus op duurzaamheid op de lange termijn. De virtuele maagband stimuleert een holistische benadering van gezonde eetgewoonten en veranderingen in levensstijl. Door de onderliggende psychologische factoren aan te pakken die verband houden met overeten of hunkeren naar voedsel, zijn daarmee de juiste hulpmiddelen geïnstalleerd en doen hun werk, zelfs nadat het programma voltooid is. 

   

Door de virtuele maagband te omarmen, ben je getuige van een verschuiving in de manier waarop je het welzijn van je lichaam waarneemt en beheert. Deze euforische combinatie van technologie en psychologie opent opwindende mogelijkheden voor personen die op zoek zijn naar duurzame methoden die hun individuele voorkeuren en levensstijl tot een hoogtepunt brengen.  

  

Dus waarom wachten? Omarm deze revolutionaire methode vandaag nog en ontgrendel jouw potentieel voor een gezondere toekomst vol vertrouwen!

Wil je meer informatie, bekijken of de virtuele maagband bij je aansluit of wil je een afspraak plannen, klik dan hier en lees verder 

Ik maak meteen een afspraak voor de virtuele maagband

Ziek van crashdiëten? Kies NU voor de revolutionaire virtuele maagband! 

 

Ben je de lastige programma’s van diëten beu, en voel je je teleurgesteld en verslagen? Heb je verschillende afslankprogramma’s gebruikt, met als gevolg het gevreesde jojo-effect te ervaren? Welnu, wat als ik je vertel dat er een revolutionaire oplossing is, die jou kan helpen die kilo’s voorgoed kwijt te raken?
De virtuele maagband – een baanbrekende techniek die de effecten van een chirurgische maagband nabootst zonder risicovolle ingrepen. Zeg vaarwel tegen crashdiëten en hallo tegen blijvende resultaten terwijl we je ondertussen kunt blijven eten wat jij lekker vindt. 

 

Wat is een virtuele maagband? 

 Het concept van een virtuele maagband, ook wel hypnotische maagband genoemd, klinkt misschien futuristisch, maar het is feitelijk een krachtig hulpmiddel dat met behulp van hypnose het onderbewustzijn helpt bij het afvallen. In tegenstelling tot traditionele, chirurgische maagbandoperaties, waarbij de omvang van de maag fysiek beperkt wordt, werkt een virtuele maagband samen met het onderbewustzijn om het gevoel sneller vol te voelen. Door gebruik te maken van de kracht van suggestie en door onze gedachten rondom eten te “herprogrammeren”, helpt deze innovatieve techniek jou gezondere keuzes te maken en een positievere relatie met eten te ontwikkelen. 

  

Wat een virtuele maagband onderscheidt van zijn fysieke tegenhanger is het vermogen ervan om niet alleen onze fysieke honger aan te pakken, maar ook onze emotionele en psychologische verlangens. Traditionele diëten zijn vaak uitsluitend gericht op het tellen van calorieën of het afwegen van de porties, zonder rekening te houden met de onderliggende redenen voor te veel eten. Virtuele maagbanden pakken deze diepere problemen aan door rechtstreeks met ons onderbewustzijn te werken – waar veel van onze overtuigingen en gedragingen rond voedsel geworteld zijn. Door deze patronen in de kern te veranderen, kun jij resultaten op de lange termijn ervaren die verder gaan dan alleen een dieet of operatie; ze kunnen blijvende veranderingen aanbrengen in het volledige welzijnstraject. 

  

Hoe werkt het? 

 Door middel van diepgaande ontspanningstechnieken en geleide beelden krijgen we toegang tot het onderbewustzijn om nieuwe overtuigende paden te creëren die verband houden met eetgewoonten. Door de kracht van suggestie en herhaling tijdens de sessies te benutten, kunnen individuele intuïties nieuwe overtuigingen aanmaken, zoals: ik eet langzaam of ik voel me vol na kleinere porties. Het is belangrijk om te weten dat virtuele maagbanden de geest niet misleiden of bedriegen; in plaats daarvan helpen ze bij het aanpassen van bewuste verlangens op, door jou, gekozen acties. Wanneer beide aspecten verenigd zijn in de richting van het bereiken van een gezonde levensstijl, zul je je letterlijk en figuurlijk beter in je vel voelen. 

 

 

Voordelen van de virtuele maagband 

 De virtuele maagband is ontwikkeld tot een revolutionaire verandering en biedt talloze voordelen ten opzichte van traditionele methoden. Een belangrijk voordeel is het risicoloze karakter van de procedure. Bij een pijnlijke en ingrijpende maagbandoperatie, waarbij incisies en hechtingen nodig zijn, is de virtuele maagband geheel niet-chirurgisch. Dit betekent dat er geen risico is verbonden aan anesthesie of postoperatieve complicaties. Cliënten kunnen de behandeling zonder enige drastische ingreep ondergaan, waardoor ze hun dagelijkse activiteiten onmiddellijk kunnen hervatten. 

  

Een ander belangrijk voordeel ligt in de kosteneffectiviteit van de virtuele maagband. Traditionele (mislukte) operaties kunnen onbetaalbaar zijn met vaak uitgebreide ziekenhuisverblijven en vervolgconsulten. De virtuele maagband biedt een betaalbaarder alternatief dat veel van deze extra kosten elimineert. Dit maakt het niet alleen toegankelijk voor een breder scala aan mensen die op zoek zijn naar oplossingen voor een betaalbare oplossing, maar het levert ook financiële besparingen op de lange termijn op door dure ziekenhuisrekeningen te voorkomen. 

  

Bovendien is een vaak over het hoofd gezien voordeel van de virtuele maagband het vermogen ervan om psychologische factoren aan te pakken die bijdragen aan gewichtstoename en eetgewoonten. Door middel van hypnotherapietechnieken die tijdens elke behandelingssessie worden toegepast, kunnen patiënten diepere emotionele en psychologische wortels verkennen die verband houden met hun eetgedrag en vanuit het onderbewustzijn gezondere gewoonten aanleren. Door deze onderliggende problemen aan het licht te brengen die voorheen misschien over het hoofd werden gezien of volledig uitgesloten, wordt er bij de cliënt een betere basis gelegd om succes op de lange termijn te behouden, terwijl ze niet alleen hun fysieke gezondheid overwinnen, maar ook hun mentaal welzijn. 

  

Samenvattend biedt het kiezen van een aanpak met de virtuele maagband niet alleen een niet-ingrijpende ervaring die vrij is van operatie gerelateerde risico’s, maar zorgt ook voor kostenbesparing door de (extra) zorgkosten die vaak gepaard gaan met traditionele procedures te verminderen. Bovendien blijkt het dat van cognitieve aspecten in de behandeling door middel van hypnotherapiesessies gunstig voor mensen die worstelen met emotionele triggers die bijdragen aan ongezonde gewoonten. Met al deze gunstige voordelen is het geen wonder dat veel mensen zich tot deze innovatieve methode wenden voor een succesvol en duurzaam traject. 

Voor wie is het geschikt? 

De virtuele maagband is een revolutionaire techniek die de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen heeft. Maar voor wie is het precies geschikt? Hoewel het misschien een wonderoplossing lijkt voor iedereen die met zijn gewicht worstelt, is het misschien niet voor iedereen de perfecte oplossing is. 

  

Eerst en vooral is de virtuele maagband het meest effectief voor degenen die andere methoden zonder succes hebben geprobeerd. Het is een geweldige optie voor mensen die worstelen met portiecontrole van hun eten, omdat het hun onderbewustzijn helpt te “herprogrammeren” om kleinere porties te eten en gezondere keuzes te maken. Daarmee versterkt het onderbewustzijn die bewuste keuze, die tot op heden vaak niet gewerkt heeft. 

  

Bovendien kan de virtuele maagband een belangrijke keuze zijn voor degenen die een traditionele operatie niet kunnen of willen ondergaan. Dankzij deze niet-ingrijpende aanpak kunnen cliënten resultaten bereiken zonder de risico’s en hersteltijd die gepaard gaan met chirurgische ingrepen. Het is ook vermeldenswaard dat deze techniek vooral nuttig kan zijn voor mensen die een aanzienlijke hoeveelheid gewicht willen verliezen, maar ingrijpende risicovolle maatregelen zoals chirurgie of bijvoorbeeld langdurige saaie diëten willen vermijden. 

  

Concluderend: hoewel de virtuele maagband misschien niet voor iedereen geschikt is, biedt deze een innovatief alternatief voor personen die moeite hebben gehad met traditionele methoden zoals de (crash) diëten en afvalprogramma’s en op zoek zijn naar een niet-chirurgische aanpak om hun doelen te bereiken. De effectiviteit ervan ligt in het helpen van mensen om hun manier van denken over eten te veranderen en om permanente gezondere gewoonten aan te nemen, waardoor het de meest aantrekkelijke optie is voor mensen die op zoek zijn naar succes op de lange termijn tijdens hun afslanktraject. 

Succesverhalen en getuigenissen 

Een paar opmerkingen van enkele mensen die het traject van de virtuele maagband ondergaan hebben;

“Ondanks mijn sceptische start voelde ik mij na de eerste sessie al “lichter”, de daadwerkelijke kilo’s begonnen na de 2e sessie langzaamaan ook te verdwijnen. Ondanks dat ik tussendoor nog wel eens mijn glaasjes bier en mijn hamburger pakte ben ik in die paar maanden tijd toch meer dan 21 kilo kwijtgeraakt. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet.”

“Al meteen bij binnenkomst voelde ik mij op mijn gemak en zakte de spanning die ik de week ervoor had volledig weg. Na de eerste sessie merkte ik dat ik vanzelf al beter op mijn voeding ging letten, wat me dus niet zoveel energie en moeite kostte als voorheen. Na alle sessies doorlopen te hebben en ook de MP3 elke dag geluisterd te hebben zag niet alleen ikzelf, maar ook iedereen in mijn omgeving dat de kilo’s er afgevlogen waren. Ik wilde 15 kilo afvallen, ik ben er inmiddels 17 afgevallen en aangezien het zo eenvoudig gaat, ga ik door tot de 20. Wat voel ik mij een ander mens!” 

 

“De afspraak maken ging even met wat hobbeltjes in de weg, maar goed ik ben wel meer gewend. Nadat ik de eerste afspraak heb gehad ben ik meteen aan de slag gegaan met de gouden regels en opdrachten. Ik zag er best tegenop en soms was het wel even zwaar, toch viel het me alles bij elkaar best mee. Ik heb soms verzuimt om de opdrachten uit te voeren, maar dat heeft het resultaat niet in de weg gestaan. Inmiddels ben ik 19 kilo kwijt en ondanks dat dat de reden was dat ik de maagband genomen heb, is er een ding nog belangrijker gebleken en dat is dat ik nu mijn leven kan leven zoals ik dat echt wil want dit traject gaat echt niet alleen maar over gewicht verliezen! Ik ben zo enorm dankbaar dat ik deze mogelijkheid heb gekregen!”

“Van 120 kilo naar 89 kilo in 7 maanden tijd! Wil je dat ik meer schrijf of denk je dat dit genoeg zegt? 😉 Dank je wel Patrick!” 

 

“Ik had de succesverhalen gehoord van de virtuele maagband en dacht: yes, dit wil ik ook. Ik had de afspraak gemaakt zonder dat ik de website verder had bekeken. Toen ik in de praktijk kwam schrok ik heel even omdat ik een vrouw had verwacht, maar er een man de deur opende. Patrick zag mijn verschrokken gezicht en stelde me gelijk gerust. Hij nam de tijd en besprak niet alleen het doelgewicht met me, maar ook andere dingen die me in de weg stonden in het leven. Achteraf ben ik zo enorm blij dat het geen vrouw was, Patrick weet alles zo op de juiste manier te benaderen, liefdevol en toch ook confronterend! Precies wat ik nodig had, niet alleen om af te vallen! Ik heb daardoor moeilijke beslissingen genomen die ik al jaren uitstelde en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb, ik voel me volledig bevrijd, zowel uit mijn dikke lijf als de beperkende gedachten in mijn hoofd! Ik kan alleen maar tegen iedereen zeggen: of je nu lichamelijke of geestelijke problemen hebt: neem contact op met Patrick, hij is open en eerlijk en kan je fantastisch helpen en als hij jou niet kan helpen verwijst hij je door naar iemand anders, zo fijn!”

“Bij de start van de virtuele maagband ben ik ook meteen gaan sporten. Behoorlijk intensief: 4-6 keer in de week! Mede hierdoor is vooral mijn omvang afgenomen en ben ik maar 10 kilo in gewicht verloren omdat er spiermassa voor in de plaats is gekomen. Ik zie er dus slanker uit en daarnaast ook gespierd. Dit had ik vooraf niet verwacht, maar ik ben hier zo enorm blij mee!”

“Ondanks alle tegenslagen die ik tijdens het traject te verwerken kreeg (mijn vader is overleden, ikzelf kwam in het ziekenhuis met een ontsteking, mijn dochter had problemen op school en mijn beste vriendin kreeg een herseninfarct) en het daardoor een paar maanden langer duurde dan gepland, ben ik inmiddels mijn doelgewicht gepasseerd (80). Ik ben van 107 kilo naar 78 kilo gegaan. Ik heb mijn doelgewicht nu bijgesteld en ik ga door naar de 75 kilo. Ik voel me lekker in mijn vel zitten, heb veel meer energie en kan veel helderder nadenken. Naast het afvallen hebben we namelijk ook over andere dingen gesproken waardoor ik nu beter voor mezelf op kan komen en de juiste beslissingen kan maken (meestal dan haha). Het liefste zou ik dit van de daken willen schreeuwen maar ik blijf liever anoniem als je dat okay vind?”

“Ik zou eigenlijk een gastric bypass krijgen, maar zag enorm op tegen de operatie, de bijwerkingen en beperkingen daarna. Ik kwam op de website van Patrick terecht en heb hem een berichtje gestuurd. Hij reageerde snel en kon al mijn vragen beantwoorden. Ik ben daarom het traject van de virtuele maagband ingestapt. Na 2 sessies heb ik de operatie afgezegd en heb het traject bij Patrick afgemaakt met geweldig resultaat (23 kilo verloren en het gaat nog steeds verder). Een fijne bijkomstigheid vind ik, dat ik geen vrij hoefde te nemen van het werk voor de operatie en het herstel daarvan. Ik leefde gewoon verder “alsof er niks aan de hand was”. Omdat ik zo blij ben met het resultaat, heb ik bij Patrick ook andere afspraken gepland om andere problemen aan te pakken, waarvan enkele inmiddels ook met geweldig resultaat zijn afgesloten! Ik heb je bij enkele vriendinnen aangeraden, ik hoorde dat er een al een afspraak met je heeft gemaakt! Fijn dat ik ook jou zo een beetje kan helpen, want ik ben zo enorm dankbaar voor jouw hulp aan mij!” 

 

“Omdat ik chef-kok ben (in mijn eigen restaurant) at ik vaak onregelmatig, snel, tussendoor en te grote hoeveelheden. Ik heb vele diëten geprobeerd en heb een maagballon overwogen. De diëten zorgden ervoor dat ik mij vaak depressief voelde en omdat die nauwelijks werkte had ik ook weinig vertrouwen in de maagballon of de virtuele maagband, vooral ook omdat ik dacht dat het toch niks zou veranderen met mijn beroep. Op aandringen van mijn partner heb ik toch contact opgenomen met Patrick. We hebben elkaar kort gesproken en ik kreeg daardoor hoop. De eerste afspraak is er veel besproken, niet alleen mijn overgewicht. Ik heb toen besloten de stap te nemen om de virtuele maagband aan te gaan en we hebben meteen de eerste sessie gedaan. Inmiddels 4 sessies later ben ik al 12 kilo afgevallen en eet ik normaal en gezond ondanks dat mijn werkzaamheden niet veranderd zijn. Ik ben zoveel bewuster geworden van hoe ik mijn leven wil leven. Ik heb daarmee ook besloten dat ik het restaurant 1 dag in de week extra sluit en meer van het leven ga genieten! Ik pas tegenwoordig ook de hoeveelheid eten aan op de borden van de gasten, waarop ik al veel positieve reacties heb ontvangen! Voor mij dus een win, win, win situatie! Wie had dat gedacht!”

“Dankzij Patrick zijn geduld en gepaste benadering, ben ik met de virtuele maagband al 18 kilo kwijt! Nog 2 te gaan!”

“19 kilo lichter, een nieuwe baan rijker, sneller boven, lekkerder in mijn vel, niet meer buiten adem, kleren aan die ik leuk vind, genietend van het leven, oftewel: tevreden!”

“Dankzij de virtuele maagband gisteren mijn trouwjurk uitgekozen die ik in april mag gaan dragen. YES!”

“Nooit meer terug naar hoe het was! Zo dankbaar voor deze mogelijkheid! Ik durfde geen operatie te laten uitvoeren maar wilde wel dat er iets gedaan werd. Nu heb ik het niet “laten doen” maar vooral zelf gedaan met de virtuele maagband en de hulp van Patrick die zichzelf het “stukje gereedschap” noemt.” 

 

Potentiële risico’s en beperkingen 

Er kleven geen directe risico’s aan het kiezen voor de virtuele maagband.
Beperkingen zijn er gedeeltelijk doordat je steeds vaker beseft dat je te veel eten hebt opgeschept of ingekocht omdat je dat zo gewend was of de porties in een restaurant te groot blijken, waardoor je een gedeelte mee terug moet geven.

Ook zul je er rekening mee moeten houden dat je garderobe aangepast zal gaan worden want wat je nu in de kast hebt hangen past dan niet meer!

Een bijkomend probleem zou kunnen zijn, dat mensen die je langere tijd niet hebt gezien, je niet meer of lastiger zullen herkennen.  

 

Conclusie: Is de virtuele maagband het overwegen waard? 

 

Kortom, de virtuele maagband is een gamechanger als het gaat om afvallen. Met zijn vermogen om de effecten van een krachtige maagband te repliceren zonder crash diëten of chirurgie te ondergaan, biedt het een veilige en effectieve oplossing voor mensen die worstelen met hun gewicht. De ongelooflijke succesverhalen van personen die deze procedure hebben ondergaan, zijn een bewijs van de geschiktheid en kracht ervan om mensen te helpen diezelfde kilo’s kwijt te raken. 

  

Wat de virtuele maagband opvallend maakt, is niet alleen het vermogen om krachtig te zijn, maar ook de focus op duurzaamheid op de lange termijn. De virtuele maagband stimuleert een holistische benadering van gezonde eetgewoonten en veranderingen in levensstijl. Door de onderliggende psychologische factoren aan te pakken die verband houden met overeten of hunkeren naar voedsel, zijn daarmee de juiste hulpmiddelen geïnstalleerd en doen hun werk, zelfs nadat het programma voltooid is. 

   

Door de virtuele maagband te omarmen, ben je getuige van een verschuiving in de manier waarop je het welzijn van je lichaam waarneemt en beheert. Deze euforische combinatie van technologie en psychologie opent opwindende mogelijkheden voor personen die op zoek zijn naar duurzame methoden die hun individuele voorkeuren en levensstijl tot een hoogtepunt brengen.  

  

Dus waarom wachten? Omarm deze revolutionaire methode vandaag nog en ontgrendel jouw potentieel voor een gezondere toekomst vol vertrouwen!

Wil je meer informatie, bekijken of de virtuele maagband bij je aansluit of wil je een afspraak plannen, klik dan hier en lees verder 

virtuele maagband

Virtuele maagband

Ziek van crashdiëten? Kies NU voor de revolutionaire virtuele maagband! 

 

Ben je de lastige programma’s van diëten beu, en voel je je teleurgesteld en verslagen? Heb je verschillende afslankprogramma’s gebruikt, met als gevolg het gevreesde jojo-effect te ervaren? Welnu, wat als ik je vertel dat er een revolutionaire oplossing is, die jou kan helpen die kilo’s voorgoed kwijt te raken?
De virtuele maagband – een baanbrekende techniek die de effecten van een chirurgische maagband nabootst zonder risicovolle ingrepen. Zeg vaarwel tegen crashdiëten en hallo tegen blijvende resultaten terwijl we je ondertussen kunt blijven eten wat jij lekker vindt. 

 

Wat is een virtuele maagband? 

 Het concept van een virtuele maagband, ook wel hypnotische maagband genoemd, klinkt misschien futuristisch, maar het is feitelijk een krachtig hulpmiddel dat met behulp van hypnose het onderbewustzijn helpt bij het afvallen. In tegenstelling tot traditionele, chirurgische maagbandoperaties, waarbij de omvang van de maag fysiek beperkt wordt, werkt een virtuele maagband samen met het onderbewustzijn om het gevoel sneller vol te voelen. Door gebruik te maken van de kracht van suggestie en door onze gedachten rondom eten te “herprogrammeren”, helpt deze innovatieve techniek jou gezondere keuzes te maken en een positievere relatie met eten te ontwikkelen. 

  

Wat een virtuele maagband onderscheidt van zijn fysieke tegenhanger is het vermogen ervan om niet alleen onze fysieke honger aan te pakken, maar ook onze emotionele en psychologische verlangens. Traditionele diëten zijn vaak uitsluitend gericht op het tellen van calorieën of het afwegen van de porties, zonder rekening te houden met de onderliggende redenen voor te veel eten. Virtuele maagbanden pakken deze diepere problemen aan door rechtstreeks met ons onderbewustzijn te werken – waar veel van onze overtuigingen en gedragingen rond voedsel geworteld zijn. Door deze patronen in de kern te veranderen, kun jij resultaten op de lange termijn ervaren die verder gaan dan alleen een dieet of operatie; ze kunnen blijvende veranderingen aanbrengen in het volledige welzijnstraject. 

  

Hoe werkt het? 

 Door middel van diepgaande ontspanningstechnieken en geleide beelden krijgen we toegang tot het onderbewustzijn om nieuwe overtuigende paden te creëren die verband houden met eetgewoonten. Door de kracht van suggestie en herhaling tijdens de sessies te benutten, kunnen individuele intuïties nieuwe overtuigingen aanmaken, zoals: ik eet langzaam of ik voel me vol na kleinere porties. Het is belangrijk om te weten dat virtuele maagbanden de geest niet misleiden of bedriegen; in plaats daarvan helpen ze bij het aanpassen van bewuste verlangens op, door jou, gekozen acties. Wanneer beide aspecten verenigd zijn in de richting van het bereiken van een gezonde levensstijl, zul je je letterlijk en figuurlijk beter in je vel voelen. 

 

 

Voordelen van de virtuele maagband 

 De virtuele maagband is ontwikkeld tot een revolutionaire verandering en biedt talloze voordelen ten opzichte van traditionele methoden. Een belangrijk voordeel is het risicoloze karakter van de procedure. Bij een pijnlijke en ingrijpende maagbandoperatie, waarbij incisies en hechtingen nodig zijn, is de virtuele maagband geheel niet-chirurgisch. Dit betekent dat er geen risico is verbonden aan anesthesie of postoperatieve complicaties. Cliënten kunnen de behandeling zonder enige drastische ingreep ondergaan, waardoor ze hun dagelijkse activiteiten onmiddellijk kunnen hervatten. 

  

Een ander belangrijk voordeel ligt in de kosteneffectiviteit van de virtuele maagband. Traditionele (mislukte) operaties kunnen onbetaalbaar zijn met vaak uitgebreide ziekenhuisverblijven en vervolgconsulten. De virtuele maagband biedt een betaalbaarder alternatief dat veel van deze extra kosten elimineert. Dit maakt het niet alleen toegankelijk voor een breder scala aan mensen die op zoek zijn naar oplossingen voor een betaalbare oplossing, maar het levert ook financiële besparingen op de lange termijn op door dure ziekenhuisrekeningen te voorkomen. 

  

Bovendien is een vaak over het hoofd gezien voordeel van de virtuele maagband het vermogen ervan om psychologische factoren aan te pakken die bijdragen aan gewichtstoename en eetgewoonten. Door middel van hypnotherapietechnieken die tijdens elke behandelingssessie worden toegepast, kunnen patiënten diepere emotionele en psychologische wortels verkennen die verband houden met hun eetgedrag en vanuit het onderbewustzijn gezondere gewoonten aanleren. Door deze onderliggende problemen aan het licht te brengen die voorheen misschien over het hoofd werden gezien of volledig uitgesloten, wordt er bij de cliënt een betere basis gelegd om succes op de lange termijn te behouden, terwijl ze niet alleen hun fysieke gezondheid overwinnen, maar ook hun mentaal welzijn. 

  

Samenvattend biedt het kiezen van een aanpak met de virtuele maagband niet alleen een niet-ingrijpende ervaring die vrij is van operatie gerelateerde risico’s, maar zorgt ook voor kostenbesparing door de (extra) zorgkosten die vaak gepaard gaan met traditionele procedures te verminderen. Bovendien blijkt het dat van cognitieve aspecten in de behandeling door middel van hypnotherapiesessies gunstig voor mensen die worstelen met emotionele triggers die bijdragen aan ongezonde gewoonten. Met al deze gunstige voordelen is het geen wonder dat veel mensen zich tot deze innovatieve methode wenden voor een succesvol en duurzaam traject. 

Voor wie is het geschikt? 

De virtuele maagband is een revolutionaire techniek die de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen heeft. Maar voor wie is het precies geschikt? Hoewel het misschien een wonderoplossing lijkt voor iedereen die met zijn gewicht worstelt, is het misschien niet voor iedereen de perfecte oplossing is. 

  

Eerst en vooral is de virtuele maagband het meest effectief voor degenen die andere methoden zonder succes hebben geprobeerd. Het is een geweldige optie voor mensen die worstelen met portiecontrole van hun eten, omdat het hun onderbewustzijn helpt te “herprogrammeren” om kleinere porties te eten en gezondere keuzes te maken. Daarmee versterkt het onderbewustzijn die bewuste keuze, die tot op heden vaak niet gewerkt heeft. 

  

Bovendien kan de virtuele maagband een belangrijke keuze zijn voor degenen die een traditionele operatie niet kunnen of willen ondergaan. Dankzij deze niet-ingrijpende aanpak kunnen cliënten resultaten bereiken zonder de risico’s en hersteltijd die gepaard gaan met chirurgische ingrepen. Het is ook vermeldenswaard dat deze techniek vooral nuttig kan zijn voor mensen die een aanzienlijke hoeveelheid gewicht willen verliezen, maar ingrijpende risicovolle maatregelen zoals chirurgie of bijvoorbeeld langdurige saaie diëten willen vermijden. 

  

Concluderend: hoewel de virtuele maagband misschien niet voor iedereen geschikt is, biedt deze een innovatief alternatief voor personen die moeite hebben gehad met traditionele methoden zoals de (crash) diëten en afvalprogramma’s en op zoek zijn naar een niet-chirurgische aanpak om hun doelen te bereiken. De effectiviteit ervan ligt in het helpen van mensen om hun manier van denken over eten te veranderen en om permanente gezondere gewoonten aan te nemen, waardoor het de meest aantrekkelijke optie is voor mensen die op zoek zijn naar succes op de lange termijn tijdens hun afslanktraject. 

Succesverhalen en getuigenissen 

Een paar opmerkingen van enkele mensen die het traject van de virtuele maagband ondergaan hebben;

“Ondanks mijn sceptische start voelde ik mij na de eerste sessie al “lichter”, de daadwerkelijke kilo’s begonnen na de 2e sessie langzaamaan ook te verdwijnen. Ondanks dat ik tussendoor nog wel eens mijn glaasjes bier en mijn hamburger pakte ben ik in die paar maanden tijd toch meer dan 21 kilo kwijtgeraakt. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet.”

“Al meteen bij binnenkomst voelde ik mij op mijn gemak en zakte de spanning die ik de week ervoor had volledig weg. Na de eerste sessie merkte ik dat ik vanzelf al beter op mijn voeding ging letten, wat me dus niet zoveel energie en moeite kostte als voorheen. Na alle sessies doorlopen te hebben en ook de MP3 elke dag geluisterd te hebben zag niet alleen ikzelf, maar ook iedereen in mijn omgeving dat de kilo’s er afgevlogen waren. Ik wilde 15 kilo afvallen, ik ben er inmiddels 17 afgevallen en aangezien het zo eenvoudig gaat, ga ik door tot de 20. Wat voel ik mij een ander mens!” 

 

“De afspraak maken ging even met wat hobbeltjes in de weg, maar goed ik ben wel meer gewend. Nadat ik de eerste afspraak heb gehad ben ik meteen aan de slag gegaan met de gouden regels en opdrachten. Ik zag er best tegenop en soms was het wel even zwaar, toch viel het me alles bij elkaar best mee. Ik heb soms verzuimt om de opdrachten uit te voeren, maar dat heeft het resultaat niet in de weg gestaan. Inmiddels ben ik 19 kilo kwijt en ondanks dat dat de reden was dat ik de maagband genomen heb, is er een ding nog belangrijker gebleken en dat is dat ik nu mijn leven kan leven zoals ik dat echt wil want dit traject gaat echt niet alleen maar over gewicht verliezen! Ik ben zo enorm dankbaar dat ik deze mogelijkheid heb gekregen!”

“Van 120 kilo naar 89 kilo in 7 maanden tijd! Wil je dat ik meer schrijf of denk je dat dit genoeg zegt? 😉 Dank je wel Patrick!” 

 

“Ik had de succesverhalen gehoord van de virtuele maagband en dacht: yes, dit wil ik ook. Ik had de afspraak gemaakt zonder dat ik de website verder had bekeken. Toen ik in de praktijk kwam schrok ik heel even omdat ik een vrouw had verwacht, maar er een man de deur opende. Patrick zag mijn verschrokken gezicht en stelde me gelijk gerust. Hij nam de tijd en besprak niet alleen het doelgewicht met me, maar ook andere dingen die me in de weg stonden in het leven. Achteraf ben ik zo enorm blij dat het geen vrouw was, Patrick weet alles zo op de juiste manier te benaderen, liefdevol en toch ook confronterend! Precies wat ik nodig had, niet alleen om af te vallen! Ik heb daardoor moeilijke beslissingen genomen die ik al jaren uitstelde en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb, ik voel me volledig bevrijd, zowel uit mijn dikke lijf als de beperkende gedachten in mijn hoofd! Ik kan alleen maar tegen iedereen zeggen: of je nu lichamelijke of geestelijke problemen hebt: neem contact op met Patrick, hij is open en eerlijk en kan je fantastisch helpen en als hij jou niet kan helpen verwijst hij je door naar iemand anders, zo fijn!”

“Bij de start van de virtuele maagband ben ik ook meteen gaan sporten. Behoorlijk intensief: 4-6 keer in de week! Mede hierdoor is vooral mijn omvang afgenomen en ben ik maar 10 kilo in gewicht verloren omdat er spiermassa voor in de plaats is gekomen. Ik zie er dus slanker uit en daarnaast ook gespierd. Dit had ik vooraf niet verwacht, maar ik ben hier zo enorm blij mee!”

“Ondanks alle tegenslagen die ik tijdens het traject te verwerken kreeg (mijn vader is overleden, ikzelf kwam in het ziekenhuis met een ontsteking, mijn dochter had problemen op school en mijn beste vriendin kreeg een herseninfarct) en het daardoor een paar maanden langer duurde dan gepland, ben ik inmiddels mijn doelgewicht gepasseerd (80). Ik ben van 107 kilo naar 78 kilo gegaan. Ik heb mijn doelgewicht nu bijgesteld en ik ga door naar de 75 kilo. Ik voel me lekker in mijn vel zitten, heb veel meer energie en kan veel helderder nadenken. Naast het afvallen hebben we namelijk ook over andere dingen gesproken waardoor ik nu beter voor mezelf op kan komen en de juiste beslissingen kan maken (meestal dan haha). Het liefste zou ik dit van de daken willen schreeuwen maar ik blijf liever anoniem als je dat okay vind?”

“Ik zou eigenlijk een gastric bypass krijgen, maar zag enorm op tegen de operatie, de bijwerkingen en beperkingen daarna. Ik kwam op de website van Patrick terecht en heb hem een berichtje gestuurd. Hij reageerde snel en kon al mijn vragen beantwoorden. Ik ben daarom het traject van de virtuele maagband ingestapt. Na 2 sessies heb ik de operatie afgezegd en heb het traject bij Patrick afgemaakt met geweldig resultaat (23 kilo verloren en het gaat nog steeds verder). Een fijne bijkomstigheid vind ik, dat ik geen vrij hoefde te nemen van het werk voor de operatie en het herstel daarvan. Ik leefde gewoon verder “alsof er niks aan de hand was”. Omdat ik zo blij ben met het resultaat, heb ik bij Patrick ook andere afspraken gepland om andere problemen aan te pakken, waarvan enkele inmiddels ook met geweldig resultaat zijn afgesloten! Ik heb je bij enkele vriendinnen aangeraden, ik hoorde dat er een al een afspraak met je heeft gemaakt! Fijn dat ik ook jou zo een beetje kan helpen, want ik ben zo enorm dankbaar voor jouw hulp aan mij!” 

 

“Omdat ik chef-kok ben (in mijn eigen restaurant) at ik vaak onregelmatig, snel, tussendoor en te grote hoeveelheden. Ik heb vele diëten geprobeerd en heb een maagballon overwogen. De diëten zorgden ervoor dat ik mij vaak depressief voelde en omdat die nauwelijks werkte had ik ook weinig vertrouwen in de maagballon of de virtuele maagband, vooral ook omdat ik dacht dat het toch niks zou veranderen met mijn beroep. Op aandringen van mijn partner heb ik toch contact opgenomen met Patrick. We hebben elkaar kort gesproken en ik kreeg daardoor hoop. De eerste afspraak is er veel besproken, niet alleen mijn overgewicht. Ik heb toen besloten de stap te nemen om de virtuele maagband aan te gaan en we hebben meteen de eerste sessie gedaan. Inmiddels 4 sessies later ben ik al 12 kilo afgevallen en eet ik normaal en gezond ondanks dat mijn werkzaamheden niet veranderd zijn. Ik ben zoveel bewuster geworden van hoe ik mijn leven wil leven. Ik heb daarmee ook besloten dat ik het restaurant 1 dag in de week extra sluit en meer van het leven ga genieten! Ik pas tegenwoordig ook de hoeveelheid eten aan op de borden van de gasten, waarop ik al veel positieve reacties heb ontvangen! Voor mij dus een win, win, win situatie! Wie had dat gedacht!”

“Dankzij Patrick zijn geduld en gepaste benadering, ben ik met de virtuele maagband al 18 kilo kwijt! Nog 2 te gaan!”

“19 kilo lichter, een nieuwe baan rijker, sneller boven, lekkerder in mijn vel, niet meer buiten adem, kleren aan die ik leuk vind, genietend van het leven, oftewel: tevreden!”

“Dankzij de virtuele maagband gisteren mijn trouwjurk uitgekozen die ik in april mag gaan dragen. YES!”

“Nooit meer terug naar hoe het was! Zo dankbaar voor deze mogelijkheid! Ik durfde geen operatie te laten uitvoeren maar wilde wel dat er iets gedaan werd. Nu heb ik het niet “laten doen” maar vooral zelf gedaan met de virtuele maagband en de hulp van Patrick die zichzelf het “stukje gereedschap” noemt.” 

 

Potentiële risico’s en beperkingen 

Er kleven geen directe risico’s aan het kiezen voor de virtuele maagband.
Beperkingen zijn er gedeeltelijk doordat je steeds vaker beseft dat je te veel eten hebt opgeschept of ingekocht omdat je dat zo gewend was of de porties in een restaurant te groot blijken, waardoor je een gedeelte mee terug moet geven.

Ook zul je er rekening mee moeten houden dat je garderobe aangepast zal gaan worden want wat je nu in de kast hebt hangen past dan niet meer!

Een bijkomend probleem zou kunnen zijn, dat mensen die je langere tijd niet hebt gezien, je niet meer of lastiger zullen herkennen.  

 

Conclusie: Is de virtuele maagband het overwegen waard? 

 

Kortom, de virtuele maagband is een gamechanger als het gaat om afvallen. Met zijn vermogen om de effecten van een krachtige maagband te repliceren zonder crash diëten of chirurgie te ondergaan, biedt het een veilige en effectieve oplossing voor mensen die worstelen met hun gewicht. De ongelooflijke succesverhalen van personen die deze procedure hebben ondergaan, zijn een bewijs van de geschiktheid en kracht ervan om mensen te helpen diezelfde kilo’s kwijt te raken. 

  

Wat de virtuele maagband opvallend maakt, is niet alleen het vermogen om krachtig te zijn, maar ook de focus op duurzaamheid op de lange termijn. De virtuele maagband stimuleert een holistische benadering van gezonde eetgewoonten en veranderingen in levensstijl. Door de onderliggende psychologische factoren aan te pakken die verband houden met overeten of hunkeren naar voedsel, zijn daarmee de juiste hulpmiddelen geïnstalleerd en doen hun werk, zelfs nadat het programma voltooid is. 

   

Door de virtuele maagband te omarmen, ben je getuige van een verschuiving in de manier waarop je het welzijn van je lichaam waarneemt en beheert. Deze euforische combinatie van technologie en psychologie opent opwindende mogelijkheden voor personen die op zoek zijn naar duurzame methoden die hun individuele voorkeuren en levensstijl tot een hoogtepunt brengen.  

  

Dus waarom wachten? Omarm deze revolutionaire methode vandaag nog en ontgrendel jouw potentieel voor een gezondere toekomst vol vertrouwen!

Wil je meer informatie, bekijken of de virtuele maagband bij je aansluit of wil je een afspraak plannen, klik dan hier en lees verder 

Ziek van crashdiëten? Kies NU voor de revolutionaire virtuele maagband! 

 

Ben je de lastige programma’s van diëten beu, en voel je je teleurgesteld en verslagen? Heb je verschillende afslankprogramma’s gebruikt, met als gevolg het gevreesde jojo-effect te ervaren? Welnu, wat als ik je vertel dat er een revolutionaire oplossing is, die jou kan helpen die kilo’s voorgoed kwijt te raken?
De virtuele maagband – een baanbrekende techniek die de effecten van een chirurgische maagband nabootst zonder risicovolle ingrepen. Zeg vaarwel tegen crashdiëten en hallo tegen blijvende resultaten terwijl we je ondertussen kunt blijven eten wat jij lekker vindt. 

 

Wat is een virtuele maagband? 

 Het concept van een virtuele maagband, ook wel hypnotische maagband genoemd, klinkt misschien futuristisch, maar het is feitelijk een krachtig hulpmiddel dat met behulp van hypnose het onderbewustzijn helpt bij het afvallen. In tegenstelling tot traditionele, chirurgische maagbandoperaties, waarbij de omvang van de maag fysiek beperkt wordt, werkt een virtuele maagband samen met het onderbewustzijn om het gevoel sneller vol te voelen. Door gebruik te maken van de kracht van suggestie en door onze gedachten rondom eten te “herprogrammeren”, helpt deze innovatieve techniek jou gezondere keuzes te maken en een positievere relatie met eten te ontwikkelen. 

  

Wat een virtuele maagband onderscheidt van zijn fysieke tegenhanger is het vermogen ervan om niet alleen onze fysieke honger aan te pakken, maar ook onze emotionele en psychologische verlangens. Traditionele diëten zijn vaak uitsluitend gericht op het tellen van calorieën of het afwegen van de porties, zonder rekening te houden met de onderliggende redenen voor te veel eten. Virtuele maagbanden pakken deze diepere problemen aan door rechtstreeks met ons onderbewustzijn te werken – waar veel van onze overtuigingen en gedragingen rond voedsel geworteld zijn. Door deze patronen in de kern te veranderen, kun jij resultaten op de lange termijn ervaren die verder gaan dan alleen een dieet of operatie; ze kunnen blijvende veranderingen aanbrengen in het volledige welzijnstraject. 

  

Hoe werkt het? 

 Door middel van diepgaande ontspanningstechnieken en geleide beelden krijgen we toegang tot het onderbewustzijn om nieuwe overtuigende paden te creëren die verband houden met eetgewoonten. Door de kracht van suggestie en herhaling tijdens de sessies te benutten, kunnen individuele intuïties nieuwe overtuigingen aanmaken, zoals: ik eet langzaam of ik voel me vol na kleinere porties. Het is belangrijk om te weten dat virtuele maagbanden de geest niet misleiden of bedriegen; in plaats daarvan helpen ze bij het aanpassen van bewuste verlangens op, door jou, gekozen acties. Wanneer beide aspecten verenigd zijn in de richting van het bereiken van een gezonde levensstijl, zul je je letterlijk en figuurlijk beter in je vel voelen. 

 

 

Voordelen van de virtuele maagband 

 De virtuele maagband is ontwikkeld tot een revolutionaire verandering en biedt talloze voordelen ten opzichte van traditionele methoden. Een belangrijk voordeel is het risicoloze karakter van de procedure. Bij een pijnlijke en ingrijpende maagbandoperatie, waarbij incisies en hechtingen nodig zijn, is de virtuele maagband geheel niet-chirurgisch. Dit betekent dat er geen risico is verbonden aan anesthesie of postoperatieve complicaties. Cliënten kunnen de behandeling zonder enige drastische ingreep ondergaan, waardoor ze hun dagelijkse activiteiten onmiddellijk kunnen hervatten. 

  

Een ander belangrijk voordeel ligt in de kosteneffectiviteit van de virtuele maagband. Traditionele (mislukte) operaties kunnen onbetaalbaar zijn met vaak uitgebreide ziekenhuisverblijven en vervolgconsulten. De virtuele maagband biedt een betaalbaarder alternatief dat veel van deze extra kosten elimineert. Dit maakt het niet alleen toegankelijk voor een breder scala aan mensen die op zoek zijn naar oplossingen voor een betaalbare oplossing, maar het levert ook financiële besparingen op de lange termijn op door dure ziekenhuisrekeningen te voorkomen. 

  

Bovendien is een vaak over het hoofd gezien voordeel van de virtuele maagband het vermogen ervan om psychologische factoren aan te pakken die bijdragen aan gewichtstoename en eetgewoonten. Door middel van hypnotherapietechnieken die tijdens elke behandelingssessie worden toegepast, kunnen patiënten diepere emotionele en psychologische wortels verkennen die verband houden met hun eetgedrag en vanuit het onderbewustzijn gezondere gewoonten aanleren. Door deze onderliggende problemen aan het licht te brengen die voorheen misschien over het hoofd werden gezien of volledig uitgesloten, wordt er bij de cliënt een betere basis gelegd om succes op de lange termijn te behouden, terwijl ze niet alleen hun fysieke gezondheid overwinnen, maar ook hun mentaal welzijn. 

  

Samenvattend biedt het kiezen van een aanpak met de virtuele maagband niet alleen een niet-ingrijpende ervaring die vrij is van operatie gerelateerde risico’s, maar zorgt ook voor kostenbesparing door de (extra) zorgkosten die vaak gepaard gaan met traditionele procedures te verminderen. Bovendien blijkt het dat van cognitieve aspecten in de behandeling door middel van hypnotherapiesessies gunstig voor mensen die worstelen met emotionele triggers die bijdragen aan ongezonde gewoonten. Met al deze gunstige voordelen is het geen wonder dat veel mensen zich tot deze innovatieve methode wenden voor een succesvol en duurzaam traject. 

Voor wie is het geschikt? 

De virtuele maagband is een revolutionaire techniek die de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen heeft. Maar voor wie is het precies geschikt? Hoewel het misschien een wonderoplossing lijkt voor iedereen die met zijn gewicht worstelt, is het misschien niet voor iedereen de perfecte oplossing is. 

  

Eerst en vooral is de virtuele maagband het meest effectief voor degenen die andere methoden zonder succes hebben geprobeerd. Het is een geweldige optie voor mensen die worstelen met portiecontrole van hun eten, omdat het hun onderbewustzijn helpt te “herprogrammeren” om kleinere porties te eten en gezondere keuzes te maken. Daarmee versterkt het onderbewustzijn die bewuste keuze, die tot op heden vaak niet gewerkt heeft. 

  

Bovendien kan de virtuele maagband een belangrijke keuze zijn voor degenen die een traditionele operatie niet kunnen of willen ondergaan. Dankzij deze niet-ingrijpende aanpak kunnen cliënten resultaten bereiken zonder de risico’s en hersteltijd die gepaard gaan met chirurgische ingrepen. Het is ook vermeldenswaard dat deze techniek vooral nuttig kan zijn voor mensen die een aanzienlijke hoeveelheid gewicht willen verliezen, maar ingrijpende risicovolle maatregelen zoals chirurgie of bijvoorbeeld langdurige saaie diëten willen vermijden. 

  

Concluderend: hoewel de virtuele maagband misschien niet voor iedereen geschikt is, biedt deze een innovatief alternatief voor personen die moeite hebben gehad met traditionele methoden zoals de (crash) diëten en afvalprogramma’s en op zoek zijn naar een niet-chirurgische aanpak om hun doelen te bereiken. De effectiviteit ervan ligt in het helpen van mensen om hun manier van denken over eten te veranderen en om permanente gezondere gewoonten aan te nemen, waardoor het de meest aantrekkelijke optie is voor mensen die op zoek zijn naar succes op de lange termijn tijdens hun afslanktraject. 

Succesverhalen en getuigenissen 

Een paar opmerkingen van enkele mensen die het traject van de virtuele maagband ondergaan hebben;

“Ondanks mijn sceptische start voelde ik mij na de eerste sessie al “lichter”, de daadwerkelijke kilo’s begonnen na de 2e sessie langzaamaan ook te verdwijnen. Ondanks dat ik tussendoor nog wel eens mijn glaasjes bier en mijn hamburger pakte ben ik in die paar maanden tijd toch meer dan 21 kilo kwijtgeraakt. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet.”

“Al meteen bij binnenkomst voelde ik mij op mijn gemak en zakte de spanning die ik de week ervoor had volledig weg. Na de eerste sessie merkte ik dat ik vanzelf al beter op mijn voeding ging letten, wat me dus niet zoveel energie en moeite kostte als voorheen. Na alle sessies doorlopen te hebben en ook de MP3 elke dag geluisterd te hebben zag niet alleen ikzelf, maar ook iedereen in mijn omgeving dat de kilo’s er afgevlogen waren. Ik wilde 15 kilo afvallen, ik ben er inmiddels 17 afgevallen en aangezien het zo eenvoudig gaat, ga ik door tot de 20. Wat voel ik mij een ander mens!” 

 

“De afspraak maken ging even met wat hobbeltjes in de weg, maar goed ik ben wel meer gewend. Nadat ik de eerste afspraak heb gehad ben ik meteen aan de slag gegaan met de gouden regels en opdrachten. Ik zag er best tegenop en soms was het wel even zwaar, toch viel het me alles bij elkaar best mee. Ik heb soms verzuimt om de opdrachten uit te voeren, maar dat heeft het resultaat niet in de weg gestaan. Inmiddels ben ik 19 kilo kwijt en ondanks dat dat de reden was dat ik de maagband genomen heb, is er een ding nog belangrijker gebleken en dat is dat ik nu mijn leven kan leven zoals ik dat echt wil want dit traject gaat echt niet alleen maar over gewicht verliezen! Ik ben zo enorm dankbaar dat ik deze mogelijkheid heb gekregen!”

“Van 120 kilo naar 89 kilo in 7 maanden tijd! Wil je dat ik meer schrijf of denk je dat dit genoeg zegt? 😉 Dank je wel Patrick!” 

 

“Ik had de succesverhalen gehoord van de virtuele maagband en dacht: yes, dit wil ik ook. Ik had de afspraak gemaakt zonder dat ik de website verder had bekeken. Toen ik in de praktijk kwam schrok ik heel even omdat ik een vrouw had verwacht, maar er een man de deur opende. Patrick zag mijn verschrokken gezicht en stelde me gelijk gerust. Hij nam de tijd en besprak niet alleen het doelgewicht met me, maar ook andere dingen die me in de weg stonden in het leven. Achteraf ben ik zo enorm blij dat het geen vrouw was, Patrick weet alles zo op de juiste manier te benaderen, liefdevol en toch ook confronterend! Precies wat ik nodig had, niet alleen om af te vallen! Ik heb daardoor moeilijke beslissingen genomen die ik al jaren uitstelde en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb, ik voel me volledig bevrijd, zowel uit mijn dikke lijf als de beperkende gedachten in mijn hoofd! Ik kan alleen maar tegen iedereen zeggen: of je nu lichamelijke of geestelijke problemen hebt: neem contact op met Patrick, hij is open en eerlijk en kan je fantastisch helpen en als hij jou niet kan helpen verwijst hij je door naar iemand anders, zo fijn!”

“Bij de start van de virtuele maagband ben ik ook meteen gaan sporten. Behoorlijk intensief: 4-6 keer in de week! Mede hierdoor is vooral mijn omvang afgenomen en ben ik maar 10 kilo in gewicht verloren omdat er spiermassa voor in de plaats is gekomen. Ik zie er dus slanker uit en daarnaast ook gespierd. Dit had ik vooraf niet verwacht, maar ik ben hier zo enorm blij mee!”

“Ondanks alle tegenslagen die ik tijdens het traject te verwerken kreeg (mijn vader is overleden, ikzelf kwam in het ziekenhuis met een ontsteking, mijn dochter had problemen op school en mijn beste vriendin kreeg een herseninfarct) en het daardoor een paar maanden langer duurde dan gepland, ben ik inmiddels mijn doelgewicht gepasseerd (80). Ik ben van 107 kilo naar 78 kilo gegaan. Ik heb mijn doelgewicht nu bijgesteld en ik ga door naar de 75 kilo. Ik voel me lekker in mijn vel zitten, heb veel meer energie en kan veel helderder nadenken. Naast het afvallen hebben we namelijk ook over andere dingen gesproken waardoor ik nu beter voor mezelf op kan komen en de juiste beslissingen kan maken (meestal dan haha). Het liefste zou ik dit van de daken willen schreeuwen maar ik blijf liever anoniem als je dat okay vind?”

“Ik zou eigenlijk een gastric bypass krijgen, maar zag enorm op tegen de operatie, de bijwerkingen en beperkingen daarna. Ik kwam op de website van Patrick terecht en heb hem een berichtje gestuurd. Hij reageerde snel en kon al mijn vragen beantwoorden. Ik ben daarom het traject van de virtuele maagband ingestapt. Na 2 sessies heb ik de operatie afgezegd en heb het traject bij Patrick afgemaakt met geweldig resultaat (23 kilo verloren en het gaat nog steeds verder). Een fijne bijkomstigheid vind ik, dat ik geen vrij hoefde te nemen van het werk voor de operatie en het herstel daarvan. Ik leefde gewoon verder “alsof er niks aan de hand was”. Omdat ik zo blij ben met het resultaat, heb ik bij Patrick ook andere afspraken gepland om andere problemen aan te pakken, waarvan enkele inmiddels ook met geweldig resultaat zijn afgesloten! Ik heb je bij enkele vriendinnen aangeraden, ik hoorde dat er een al een afspraak met je heeft gemaakt! Fijn dat ik ook jou zo een beetje kan helpen, want ik ben zo enorm dankbaar voor jouw hulp aan mij!” 

 

“Omdat ik chef-kok ben (in mijn eigen restaurant) at ik vaak onregelmatig, snel, tussendoor en te grote hoeveelheden. Ik heb vele diëten geprobeerd en heb een maagballon overwogen. De diëten zorgden ervoor dat ik mij vaak depressief voelde en omdat die nauwelijks werkte had ik ook weinig vertrouwen in de maagballon of de virtuele maagband, vooral ook omdat ik dacht dat het toch niks zou veranderen met mijn beroep. Op aandringen van mijn partner heb ik toch contact opgenomen met Patrick. We hebben elkaar kort gesproken en ik kreeg daardoor hoop. De eerste afspraak is er veel besproken, niet alleen mijn overgewicht. Ik heb toen besloten de stap te nemen om de virtuele maagband aan te gaan en we hebben meteen de eerste sessie gedaan. Inmiddels 4 sessies later ben ik al 12 kilo afgevallen en eet ik normaal en gezond ondanks dat mijn werkzaamheden niet veranderd zijn. Ik ben zoveel bewuster geworden van hoe ik mijn leven wil leven. Ik heb daarmee ook besloten dat ik het restaurant 1 dag in de week extra sluit en meer van het leven ga genieten! Ik pas tegenwoordig ook de hoeveelheid eten aan op de borden van de gasten, waarop ik al veel positieve reacties heb ontvangen! Voor mij dus een win, win, win situatie! Wie had dat gedacht!”

“Dankzij Patrick zijn geduld en gepaste benadering, ben ik met de virtuele maagband al 18 kilo kwijt! Nog 2 te gaan!”

“19 kilo lichter, een nieuwe baan rijker, sneller boven, lekkerder in mijn vel, niet meer buiten adem, kleren aan die ik leuk vind, genietend van het leven, oftewel: tevreden!”

“Dankzij de virtuele maagband gisteren mijn trouwjurk uitgekozen die ik in april mag gaan dragen. YES!”

“Nooit meer terug naar hoe het was! Zo dankbaar voor deze mogelijkheid! Ik durfde geen operatie te laten uitvoeren maar wilde wel dat er iets gedaan werd. Nu heb ik het niet “laten doen” maar vooral zelf gedaan met de virtuele maagband en de hulp van Patrick die zichzelf het “stukje gereedschap” noemt.” 

 

Potentiële risico’s en beperkingen 

Er kleven geen directe risico’s aan het kiezen voor de virtuele maagband.
Beperkingen zijn er gedeeltelijk doordat je steeds vaker beseft dat je te veel eten hebt opgeschept of ingekocht omdat je dat zo gewend was of de porties in een restaurant te groot blijken, waardoor je een gedeelte mee terug moet geven.

Ook zul je er rekening mee moeten houden dat je garderobe aangepast zal gaan worden want wat je nu in de kast hebt hangen past dan niet meer!

Een bijkomend probleem zou kunnen zijn, dat mensen die je langere tijd niet hebt gezien, je niet meer of lastiger zullen herkennen.  

 

Conclusie: Is de virtuele maagband het overwegen waard? 

 

Kortom, de virtuele maagband is een gamechanger als het gaat om afvallen. Met zijn vermogen om de effecten van een krachtige maagband te repliceren zonder crash diëten of chirurgie te ondergaan, biedt het een veilige en effectieve oplossing voor mensen die worstelen met hun gewicht. De ongelooflijke succesverhalen van personen die deze procedure hebben ondergaan, zijn een bewijs van de geschiktheid en kracht ervan om mensen te helpen diezelfde kilo’s kwijt te raken. 

  

Wat de virtuele maagband opvallend maakt, is niet alleen het vermogen om krachtig te zijn, maar ook de focus op duurzaamheid op de lange termijn. De virtuele maagband stimuleert een holistische benadering van gezonde eetgewoonten en veranderingen in levensstijl. Door de onderliggende psychologische factoren aan te pakken die verband houden met overeten of hunkeren naar voedsel, zijn daarmee de juiste hulpmiddelen geïnstalleerd en doen hun werk, zelfs nadat het programma voltooid is. 

   

Door de virtuele maagband te omarmen, ben je getuige van een verschuiving in de manier waarop je het welzijn van je lichaam waarneemt en beheert. Deze euforische combinatie van technologie en psychologie opent opwindende mogelijkheden voor personen die op zoek zijn naar duurzame methoden die hun individuele voorkeuren en levensstijl tot een hoogtepunt brengen.  

  

Dus waarom wachten? Omarm deze revolutionaire methode vandaag nog en ontgrendel jouw potentieel voor een gezondere toekomst vol vertrouwen!

Wil je meer informatie, bekijken of de virtuele maagband bij je aansluit of wil je een afspraak plannen, klik dan hier en lees verder 

Ik maak meteen een afspraak voor de virtuele maagband

virtuele maagband
Bel mij gratis & vrijblijvend!

Laat je gegevens achter en ik bel je zo snel mogelijk op.