Leestijd: 5 minuten

Kies voor een gelukkiger leven

Slaapproblemen (inslapen en doorslapen)

Hypnotherapie en ook Yager code Therapie zijn geschikt voor mensen met slaapproblemen, zowel bij inslaap-problemen als bij het doorslapen.

Beeld je eens in dat je hier minder of zelfs geen last meer van zou hebben. En ….. hoe voelt dat? Fijn he?

Een goede nachtrust is belangrijk. Als je beter gaat slapen zal je je de volgende dag fitter voelen en productiever worden.

 

Hypnotherapie is een van de efficiëntste methodes om slaapproblemen te behandelen. Onder hypnose leer je je lichaam en geest in rust te brengen waardoor je op natuurlijke wijze in slaap valt. Vaak ligt stress of spanning aan de oorzaak van slaapproblemen. Met hypnose zoeken we naar de wortels van deze spanningen en gaan we je er mee leren omgaan.

Slaapproblemen behandelen

Iedereen slaapt wel eens slecht. Maar als het aanhoudt beperkt het je in je sociale en professionele leven. Je bent prikkelbaarder, minder productief, je voelt je minder zeker… Slapeloosheid kan vele oorzaken hebben. Naast stress, kan het ook liggen aan te weinig beweging, geluidshinder in je kamer. Met hypnose zoeken we naar de grond van je slaapproblemen en om ze het hoofd te bieden.

Hypnose en slaapproblemen

Hypnose brengt het lichaam in een toestand die met slaap verwant is. Hypnotherapie is daarom een zeer doeltreffende behandeling van slaapproblemen. het komt er op aan rust te vinden. Je lichaam op een natuurlijke manier aan zijn slaapcyclus te laten beginnen ’s avonds. Je wordt terug vanzelf moe en slaapt opnieuw in zonder problemen.

Met hypnose treden we in contact met datgene wat je slaapproblemen veroorzaakt. Namelijk je onderbewustzijn. Vaak zien we dat conflicten, spanningen,… zich daar genesteld hebben. Dit onderbewustzijn creëert signalen die je wakker houden. Je kan proberen zoveel je wil, als je die niet wegneemt blijft je slapeloosheid.

Via hypnosetherapie gaan we met dat onderbewustzijn, de oorzaak, aan de slag om je slaapproblemen op te lossen. We gaan dat krachtige onderbewustzijn opnieuw vrij maken van die signalen, zodat je weer in alle rust kan slapen.

Bijna al deze slaapproblemen zijn ontstaan in een eerder deel van je leven en dienen nu niet meer waarvoor ze toen dienden. Toch heb jij er nog last van; onnodig!

En dat kunnen we samen met Hypnotherapie of Yager Therapie aanpakken, door jouw onderbewustzijn te “her programmeren” en te “vertellen” dat deze slaapproblemen nu niet meer helpend zijn in jouw leven.

Hierna zul jij minder last hebben van je slaapproblemen , in de meeste gevallen is het zelfs helemaal weg. Waardoor jij weer in vrijheid kan leven, zonder die beperkende gedachten en gevoelens. Soms is dat in het begin nog even wennen, vaak onwerkelijk, zeker als je al een groot deel van je leven met deze slaapproblemen hebt geleefd. Echter zul je snel wennen aan de nieuwe situatie en verbaast zijn hoe eenvoudig je dit overwonnen hebt.

Klaar voor de volgende overwinning?!

!! Daar tijdens hypnotherapie soms een herbeleving kan plaatsvinden, wat af en toe als niet fijn ervaren wordt, kan voor dit ongemak ook Yager Therapie ingezet worden, hierbij zal (meestal) geen herbeleving plaats vinden waardoor deze therapie zeer geschikt kan zijn voor mensen met trauma’s of diegene die niet onder hypnose kunnen vanwege een geloofsovertuiging.
Zowel voor hypnotherapie alsook Yager Therapie kan geen garantie gegeven worden voor het resultaat. Wat ik op deze website deel zijn succeservaringen uit het verleden welke geen garantie bieden voor de toekomst. 
slaapprobleem pds

Neem vrijblijvend contact op:

Nieuw veld

12 + 13 =

Praktijk

Molensingel 47, Maastricht
(klik om je route te plannen)

Maandag :   9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Dinsdag:      9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Woensdag:   9:30 – 12:30 + 17:30 -22:00

Donderdag: 9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Vrijdag:        9:30 – 12:30

Zaterdag:     7:00 – 13:00 

ISO Yager Code RT

Yager Therapie

Yager Therapie is een “zachte”, discrete, kortdurende en krachtige therapievorm. Waarbij het probleem bij de bron wordt aangepakt.
hypnocoaching

Hypno-coaching

Bij Hypno-coaching worden, je raad het al; Hypnotherapie en Coaching gecombineerd tot een krachtige tool.
patrick de swart hypnotherapie

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een wetenschappelijk bewezen therapievorm die o.a. ingezet kan worden bij psychische problemen, zelfs bij huidproblemen, 

Blogs & …

Laatste nieuws, onderzoeken en ervaringen

Massage is gezond

Massage is gezond

massage is gezond   Waarom is massage gezond? Hierbij geef ik je 10 redenen!       Massage verbetert het immuunsysteem Door regelmatige massages wordt je weerstand tegen ziektes beter. Je lichaam maakt namelijk meer witte bloedlichaampjes aan en het stresshormoon...

Lees meer
Walnoten tegen stress

Walnoten tegen stress

walnoten tegen stress   Een handje walnoten tegen stress, en het werkt echt!? En het is gezonder dan een glaasje wijn!       We weten wel dat walnoten heel gezond zijn, maar nu blijkt dat ze mogelijk ook helpen tegen stress en andere negatieve emoties.   Een...

Lees meer
voornemens

voornemens

11 perfecte doelen voor 2023   Ik zal je een simpele vraag stellen; heb jij je goede voornemens voor het jaar 2022 kunnen verwezenlijken? Als jij onder de categorie valt van 80% van de mensen die eind februari hun goede voornemens laten vallen, is jouw antwoord...

Lees meer
lcpg logo
cat logo trans
gat logo trans
yager logo trans