8 juni 2024 “Dromen Wensen Doelen” Groepswandeling op pad naar geluk

Leestijd: 4 minuten

groepswandeling dromen wensen doelen rood geel

We gaan samen op pad; een eerste stap op weg naar een gelukkiger en gezonder leven!
We hebben regelmatig een ander thema o.a.:
– HSS-HSP
– Zelfvertrouwen
– Stress
– Dromen/ Wensen/ Doelen
– Bonus-papa/bonus-mama
– Pleasen
– Levend verlies
– Persoonlijke ontwikkeling
– (emotionele) eenzaamheid
– e.a. (Vraag ook gerust zelf een onderwerp aan)
Een heerlijk dagje weg!
INCLUSIEF:
– Vervoer vanuit Maastricht en omgeving* naar de Eifel (en terug uiteraard)
– Water/citroenwater
– Kleine versnaperingen
– Deelname aan de wandeling
– Professionele begeleiding
– Bruikbare tips voor de volgende stap in jouw leven
– Pizza met een drankje na afloop
– Een geweldige ervaring
– Een fantastische herinnering
– EHBO indien nodig
In een compacte groep zullen we tijdens de wandeling met elkaar in gesprek gaan, in tweetallen die we tussentijds zullen wisselen. Tussen de wisselingen door zullen we evalueren.
Voorafgaand aan de wandeling en tussendoor zullen ondersteunende oefeningen plaatsvinden, en er is tijd voor enkele korte pauzes. Het programma kan per thema variëren, dus als dit belangrijk voor je is, informeer dan vooraf naar het programma.
Je hoeft geen atleet te zijn, maar een goede conditie is wel handig. De meeste routes zijn ongeveer 10 kilometer.
Onder het motto ‘slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel’, gaat de wandeling altijd door!
De dag, inclusief pauzes, heen- en terugreis, en oefeningen, zal in totaal ongeveer 8-10 uur duren. Houd er rekening mee dat deze tijdsindicatie kan variëren afhankelijk van het wisselende landschap, de weersverwachting en de conditie van de deelnemers. Plan dus niets direct aansluitend.
*VERVOER:
Vertrek gezamenlijk in de Hypnobus vanuit Maastricht, met 3 opstapplaatsen:
**Locatie 1: (Tijdsindicatie: 8:50 uur – 8:55 uur)**
Centraal Station Maastricht, aan de voorzijde bij de Taxi’s:
Deze locatie is eenvoudig bereikbaar met de trein, bus, en fiets. Je kunt je fiets 24 uur gratis parkeren in de ondergrondse fietsenstalling van het station (ingang via groot afdak aan de voorzijde van het station) als je een OV-chipkaart hebt (of je kunt er ter plaatse een lenen).
**Locatie 2: (Tijdsindicatie: 9:00 – 9:05 uur)**
Molensingel 47, Maastricht:
Deze locatie, waar mijn praktijkruimte is, is eenvoudig bereikbaar met de auto, fiets, en motor. Parkeren is gratis (parkeer de auto graag achteraan, fietsen kunnen in het fietsenrek). Mocht de poort nog gesloten zijn bij aankomst, zal ik deze openen zodra ik met de bus arriveer.
**Locatie 3: (Tijdsindicatie: 9:25 – 9:30 uur)**
Parkeerplaats Nijswillerweg, Bocholtz:
Deze locatie bevindt zich op de grote kruising richting Simpelveld vanaf de N281. Als je Google Maps of een ander navigatiesysteem met coördinaten gebruikt, kun je de volgende coördinaten invoeren: 50.823698221511805, 5.980603620382145. Hier kun je (op eigen risico) je auto of fiets parkeren. De bushalte (lijn 350) ligt hier ongeveer 10 minuten lopen vandaan.
>> ZORG DAT JE OP TIJD OP DE OPSTAPLOCATIE BENT <<
ZELF MEENEMEN:
– Eigen lunch (advies is zelf een lichte lunch mee te nemen, op de route komen we vaak weinig tot geen voorzieningen tegen)
– Stevige wandelschoenen, de ondergrond is vaak ongelijk en/of drassig. + evt. schone schoenen voor in de bus.
– Kleding passende bij het voorspelde of te verwachten weertype.
– Jouw paspoort/ID-kaart (verplicht te kunnen tonen in DE)
– Evt. een dekentje of kussen om op te zitten mocht het nat zijn
– Eventueel een handdoek of iets om jezelf mee te kunnen schoonmaken/afdrogen als het nodig is.
– Indien nodig, schone kleding, mocht deze vies of (te) nat worden.
PRIVACY:
Daar er meestal persoonlijke zaken besproken worden, soms komen de diepste geheimen naar boven (hoeft niet, mag wel), ga je bij deelname aan dit evenement akkoord met complete geheimhouding van alles wat er besproken wordt tijdens deze dag. Dit geldt tevens voor de inhoud op de besloten Facebookpagina die na deelname gedeeld zal worden.
Telefoons blijven tijdens de wandeling UIT (graag in vliegtuigstand of niet storen stand), en in de grote pauze kun je hiervan, indien noodzakelijk, 5 minuten gebruik maken. Foto’s worden niet zomaar gemaakt. In principe niet, tenzij iedere deelnemer akkoord gaat. Gezien de privacy wordt ter plaatse met de groep besproken wat er met de foto’s kan/mag gebeuren, meestal beperkt tot eigen gebruik.
DEELNAME:
Deelname geschiedt volledig op eigen risico, al gaan we geen gevaarlijke of enge activiteiten ondernemen.
Deelname is pas definitief bij inschrijving en na volledige betaling. Betaling kan vooraf via een betaalverzoek, eigen overschrijving of contante betaling***. De prijs voor deze volledige dag bedraagt slechts 65 euro. Als je een actiecode hebt, vul deze dan in op de betaalpagina en bij het veld “code”. Als je geen code hebt, informeer dan hoe je deze kunt verkrijgen via hypnotherapie@patrickdeswart.nl.
Annuleringen tot 7 dagen vooraf kunnen kosteloos en zonder opgaaf van reden gedaan worden.
Annuleringen vanaf 6 dagen vooraf en later worden niet gecrediteerd, maar je mag wel je deelname doorgeven aan iemand anders.
AANVULLENDE AFSPRAKEN
Tijdens onze bijeenkomsten zijn politieke uitingen en gesprekken niet welkom. We streven ernaar een ontspannen en positieve sfeer te behouden, waarbij de focus ligt op het delen van ervaringen, het bespreken van doelen en het bevorderen van welzijn. We waarderen de diversiteit van onze deelnemers en willen ervoor zorgen dat iedereen zich comfortabel en gerespecteerd voelt tijdens onze bijeenkomsten.
Honden zijn geweldige dieren, maar een deel van de route is helaas verboden voor honden, dus kunnen ze niet mee. We vragen ook vriendelijk aan de deelnemers om andere huis- en gezelschapsdieren niet mee te nemen tijdens deze wandeling.
** Tijdsindicaties zijn de normale vertrek/opstaptijden, tenzij anders is overeengekomen. Let hier dus goed op. Bij het niet tijdig aanwezig zijn (of bericht gestuurd dat je later bent) zal vertrokken worden zonder jouw aanwezigheid. Verkeer en andere omstandigheden kan er voor zorgen dat de Hypnobus iets later of wat vroeger is, houd hiermee ook rekening.
*** contante betaling is ook mogelijk bij de opstapplaats; voor deelnemers die al eens een ontmoeting met mij gehad hebben.

 

>>Boek direct<<< of kijk op Facebook

Vaardigheden

Gepubliceerd op

28-01-2024