Leestijd: 4 minuten

Kies voor een gelukkiger leven

Therapie, coaching en combinatie

Alle therapieen worden los van elkaar ingezet, echter worden ze ook vaak gecombineerd; met geweldige resultaten als gevolg.

Hypnotherapie, Yager Therapie, Regressie Therapie, N.A.C. Coaching en ook de massages (sport- of ontspanning) en Reiki, zijn stuk voor stuk krachtige tools om in te zetten voor diverse onderwerpen.

Natuurlijk werkt het ene betere bij het een en het andere beter bij het ander…. zo werkt het ene ook beter bij die ander en werkt “dit”weer beter bij jou ….

De beslissing wat we gaan toepassen gebeurt ten aller tijden in overleg tussen jou en mij. En er is maar 1 iemand die uiteindelijk bepaald en dat ben jijzelf!

Zo kun je dus kiezen voor een van deze tools welke zeer zeker bijdragen aan de verbetering die jij wenst.

We kunnen ook bespreken welke tools we combineren. Een duidelijke en veel gebruikte combinatie is die van de Hypno-coaching, een combinatie van Hypnotherapie en N.A.C. coaching, zeer krachtig en effectief, echter niet voor iedereen en elke situatie.

Bijna al mijn tools kunnen met elkaar gecombineerd worden, denk bijvoorbeeld aan een ontspanningsmassage in combinatie met Hypnotherapie of een N.A.C. coaching tijdens een Reiki behandeling, een Hypnosessie in combinatie met Yager Therapie, etc. etc.

Elke combinatie kan worden bekeken en besproken of deze van toepassing zal zijn om jou doel te bereiken.

Denk er rustig over na en bespreek het vrijblijvend met me, vooraf in een telefoongesprek, app of mail of tijdens onze volgende afspraak.

“Samen doelgericht op pad naar een gelukkiger leven”

Lees ook eens over de extra krachtige tool: Hypno-coaching, een combinatie van Hypnotherapie met N.A.C. Coaching:

Voordat we een sessie starten, dient het intakeformulier ingevuld te zijn. Het handigste is om dat al voorafgaand aan de afspraak te doen: Klik hier voor het intakeformulier.

combipakket pds
Bel mij gratis & vrijblijvend!

Laat je gegevens achter en ik bel je zo snel mogelijk op.

Praktijk

Molensingel 47, Maastricht
(klik om je route te plannen)

Maandag :   9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Dinsdag:      9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Woensdag:   9:30 – 12:30 + 17:30 -22:00

Donderdag: 9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Vrijdag:        9:30 – 12:30

Zaterdag:     7:00 – 13:00 

ISO Yager Code RT

Yager Therapie

Yager Therapie is een “zachte”, discrete, kortdurende en krachtige therapievorm. Waarbij het probleem bij de bron wordt aangepakt.
hypnocoaching

Hypno-coaching

Bij Hypno-coaching worden, je raad het al; Hypnotherapie en Coaching gecombineerd tot een krachtige tool.
patrick de swart hypnotherapie

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een wetenschappelijk bewezen therapievorm die o.a. ingezet kan worden bij psychische problemen, zelfs bij huidproblemen, 

Blogs & …

Laatste nieuws, onderzoeken en ervaringen

Van droom naar werkelijkheid

Van droom naar werkelijkheid

Van droom naar ... Van Droom naar Werkelijkheid: Stappen om Je Doelen te Bereiken     Iedereen heeft dromen en doelen, of het nu gaat om een nieuwe carrière, een betere gezondheid, of persoonlijke groei. Maar vaak blijft het bij dromen en komt het nooit tot...

Lees meer
Maandag

Maandag

Maandag een mooie start! Een Nieuwe Start: Hoe je Maandagen Kunt Gebruiken om je Week te Transformeren     Maandagen hebben vaak een slechte reputatie. Voor velen is het de dag waarop de wekker extra hard lijkt te rinkelen, en de realiteit van werk en...

Lees meer
lcpg logo
cat logo trans
gat logo trans
yager logo trans