Leestijd: 4 minuten

Kies voor een gelukkiger leven

Therapie, coaching en combinatie

Alle therapieen worden los van elkaar ingezet, echter worden ze ook vaak gecombineerd; met geweldige resultaten als gevolg.

Hypnotherapie, Yager Therapie, Regressie Therapie, N.A.C. Coaching en ook de massages (sport- of ontspanning) en Reiki, zijn stuk voor stuk krachtige tools om in te zetten voor diverse onderwerpen.

Natuurlijk werkt het ene betere bij het een en het andere beter bij het ander…. zo werkt het ene ook beter bij die ander en werkt “dit”weer beter bij jou ….

De beslissing wat we gaan toepassen gebeurt ten aller tijden in overleg tussen jou en mij. En er is maar 1 iemand die uiteindelijk bepaald en dat ben jijzelf!

Zo kun je dus kiezen voor een van deze tools welke zeer zeker bijdragen aan de verbetering die jij wenst.

We kunnen ook bespreken welke tools we combineren. Een duidelijke en veel gebruikte combinatie is die van de Hypno-coaching, een combinatie van Hypnotherapie en N.A.C. coaching, zeer krachtig en effectief, echter niet voor iedereen en elke situatie.

Bijna al mijn tools kunnen met elkaar gecombineerd worden, denk bijvoorbeeld aan een ontspanningsmassage in combinatie met Hypnotherapie of een N.A.C. coaching tijdens een Reiki behandeling, een Hypnosessie in combinatie met Yager Therapie, etc. etc.

Elke combinatie kan worden bekeken en besproken of deze van toepassing zal zijn om jou doel te bereiken.

Denk er rustig over na en bespreek het vrijblijvend met me, vooraf in een telefoongesprek, app of mail of tijdens onze volgende afspraak.

“Samen doelgericht op pad naar een gelukkiger leven”

Lees ook eens over de extra krachtige tool: Hypno-coaching, een combinatie van Hypnotherapie met N.A.C. Coaching:

Voordat we een sessie starten, dient het intakeformulier ingevuld te zijn. Het handigste is om dat al voorafgaand aan de afspraak te doen: Klik hier voor het intakeformulier.

combipakket pds

Neem vrijblijvend contact op:

Nieuw veld

15 + 12 =

Praktijk

Molensingel 47, Maastricht
(klik om je route te plannen)

Maandag :   9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Dinsdag:      9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Woensdag:   9:30 – 12:30 + 17:30 -22:00

Donderdag: 9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Vrijdag:        9:30 – 12:30

Zaterdag:     7:00 – 13:00 

ISO Yager Code RT

Yager Therapie

Yager Therapie is een “zachte”, discrete, kortdurende en krachtige therapievorm. Waarbij het probleem bij de bron wordt aangepakt.
hypnocoaching

Hypno-coaching

Bij Hypno-coaching worden, je raad het al; Hypnotherapie en Coaching gecombineerd tot een krachtige tool.
patrick de swart hypnotherapie

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een wetenschappelijk bewezen therapievorm die o.a. ingezet kan worden bij psychische problemen, zelfs bij huidproblemen, 

Blogs & …

Laatste nieuws, onderzoeken en ervaringen

ginger

ginger

Ginger Shot Ginger shot een en al POWER: Geef je weerstand een boost met onze heerlijke gembershot! De Immunity Shot bevat een krachtige mix van 42% puur gembersap, verrijkt met zink en ijzer, wat een positieve invloed kan hebben op je immuunsysteem. Gember staat...

Lees meer
overgewicht

overgewicht

Overwicht: einde strijd! De eeuwige strijd om het gewicht ….. vanaf nu voorbij....  6 op de 10 volwassenen hebben weleens geprobeerd af te vallen  Van de volwassenen heeft 57 procent weleens iets gedaan om af te vallen; 20 procent is ermee bezig, 37 procent heeft...

Lees meer
fibromyalgie

fibromyalgie

fibromyalgie verdraagzamer met Yager Therapie   Fibromyalgie en de oplossing naar een draagzamer leven! Fibromyalgie, een slopende aandoening die wordt veroorzaakt door chronische pijn, vermoeidheid en slaapstoornissen, kan een aanzienlijke invloed hebben op de...

Lees meer
lcpg logo
cat logo trans
gat logo trans
yager logo trans