Leestijd: 6 minuten

Kies voor een gelukkiger leven

Hypnotherapie en ook Yager code Therapie zijn geschikt voor mensen met chronische pijnklachten, migraine en spanningshoofdpijn & Tinnitus.

Beeld je eens in dat je hier minder of zelfs geen last meer van zou hebben. En ….. hoe voelt dat? Fijn he?
De oplossing bij chronische pij. De opossing bij chronische pijnklachten. De oplossing bij migraine. De oplossing bij spanningshoofdpijn. De oplossing bij tinnitus.

Mensen onderschatten vaak de kracht van hun brein. Wetenschappers hebben tijdens een onderzoek mensen opgesplitst in 2 groepen. 1 groep mensen kreeg echte pijnstillers, de andere groep placebo’s. En wat bleek. De resultaten waren van beide groepen nagenoeg gelijk! Deze mensen hebben zelf hun onderbewuste beïnvloed en voelden aanzienlijk minder pijn, waren beweeglijker en voelden zich minder beperkt.

 

Wat in je brein zit, kan met hypnose worden aangepast. Chronische pijnen verminderen met hypnose en vaak krijgen mensen zelf de controle over de mate van pijn die ze beleven.

Ook mensen met hoofdpijn als bijvoorbeeld migraine, zijn heel goed met hypnose te behandelen in 3 tot 4 sessies.

 

Pijn is een signaal of prikkel naar de hersenen, dat er zich een situatie voordoet waar iets aan gedaan moet worden. Pijn is in die zin nuttig als waarschuwing en om erger te voorkomen. Een wond die pijn doet trekt de nodige aandacht zodat men ze goed zal verzorgen en de genezing dus sneller kan verlopen.

Bij acute pijn zijn pijnstillers als paracetamol of aspirine zeer doeltreffend.

Bij chronische pijn krijg je voortdurend dat signaal. En dat is vervelend, als waarschuwing heeft de pijn zijn taak gedaan en je kan niet constant pijnstillers nemen.

Met hypnose kan ik de pijn draaglijker maken en in de meeste gevallen zelfs helemaal wegnemen. Er zijn in de hersenen bepaalde zones die actief worden bij pijn. Deze ‘pijncentra‘ kunnen via hypnotherapie stilgelegd of afgezwakt worden.

Pijnbestrijding

Bij chronische pijn is er dus een constant pijnsignaal, terwijl de oorzaak dat niet meer vereist. 

Bij migraine kan het wel bijvoorbeeld handig zijn dat je de pijn kan elimineren, zodat je weer normaal kan functioneren.

Via hypnose ga ik het onderbewustzijn of de hersenen duidelijk maken dat een bepaalde pijnprikkel geen gevaar meer inhoud en dat het alarm- of pijn signaal kan stoppen. Met hypnose krijg je toegang tot het onderbewustzijn en kunnen we gericht aan pijnbestrijding gaan doen. We gaan de hersenen trainen om het gevoel van pijn te veranderen. Dus de pijn verminderen of zelfs helemaal wegnemen.

Pijn heeft echter een belangrijke functie, die je niet zomaar kan uitschakelen.

Daarom is het belangrijk om bij pijn eerst een arts te raadplegen om er zeker van te zijn dat er geen onmiddellijke medisch zorg nodig is. Of dat de pijn wordt veroorzaakt door een serieuze onderliggende kwaal.

Pijnbestrijding via hypnose is daarom bedoeld voor mensen die aan pijnklachten lijden die niet medisch behandeld kunnen worden.

Tinnitus

Tinnitus wordt vaak toegeschreven aan een beschadiging aan het gehoor, waarbij meestal wordt verteld dat tinnitus niet te genezen valt. Toch blijkt dat tinnitus regelmatig voortkomt uit  overactieve hersencellen, in dat geval is zowel hypnotherapie als vooral Yager Therapie een geschikte methode om de klachten te verminderen en vaak zelfs volledig te laten verdwijnen.

Bijna al deze (chronische) pijnklachten en  zijn ontstaan in een eerder deel van je leven en dienen nu niet meer waarvoor ze toen dienden. Toch heb jij er nog last van; onnodig!

En dat kunnen we samen met Hypnotherapie of Yager Therapie aanpakken, door jouw onderbewustzijn te “her programmeren” en te “vertellen” dat deze (chronische) pijnklachten nu niet meer helpend zijn in jouw leven.

Hierna zul jij minder last hebben van je(chronische) pijnklachten, in de meeste gevallen is het zelfs helemaal weg. Waardoor jij weer in vrijheid kan leven, zonder die beperkende gedachten en gevoelens. Soms is dat in het begin nog even wennen, vaak onwerkelijk, zeker als je al een groot deel van je leven met deze (chronische) pijnklachten hebt geleefd. Echter zul je snel wennen aan de nieuwe situatie en verbaast zijn hoe eenvoudig je dit overwonnen hebt.

Klaar voor de volgende overwinning?!

chronische pijnklachten

Praktijk

Molensingel 47, Maastricht
(klik om je route te plannen)

Maandag :   9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Dinsdag:      9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Woensdag:   9:30 – 12:30 + 17:30 -22:00

Donderdag: 9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Vrijdag:        9:30 – 12:30

Zaterdag:     7:00 – 13:00 

ISO Yager Code RT

Yager Therapie

Yager Therapie is een “zachte”, discrete, kortdurende en krachtige therapievorm. Waarbij het probleem bij de bron wordt aangepakt.
hypnocoaching

NAC Life Coaching

N.A.C. (Neuro, Associative, Conditioning) Life Coaching biedt langdurige transformatie zonder jojo-effect.

patrick de swart hypnotherapie

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een wetenschappelijk bewezen therapievorm die o.a. ingezet kan worden bij psychische problemen, zelfs bij huidproblemen, 

Blogs & …

Laatste nieuws, onderzoeken en ervaringen

ginger

ginger

Ginger Shot Ginger shot een en al POWER: Geef je weerstand een boost met onze heerlijke gembershot! De Immunity Shot bevat een krachtige mix van 42% puur gembersap, verrijkt met zink en ijzer, wat een positieve invloed kan hebben op je immuunsysteem. Gember staat...

Lees meer
overgewicht

overgewicht

Overwicht: einde strijd! De eeuwige strijd om het gewicht ….. vanaf nu voorbij....  6 op de 10 volwassenen hebben weleens geprobeerd af te vallen  Van de volwassenen heeft 57 procent weleens iets gedaan om af te vallen; 20 procent is ermee bezig, 37 procent heeft...

Lees meer
fibromyalgie

fibromyalgie

fibromyalgie verdraagzamer met Yager Therapie   Fibromyalgie en de oplossing naar een draagzamer leven! Fibromyalgie, een slopende aandoening die wordt veroorzaakt door chronische pijn, vermoeidheid en slaapstoornissen, kan een aanzienlijke invloed hebben op de...

Lees meer
lcpg logo
cat logo trans
gat logo trans
yager logo trans