Leestijd: 5 minuten

Kies voor een gelukkiger leven

Astma, Allergieën, Versterking immuunsysteem

Hypnotherapie en ook Yager code Therapie zijn zeer geschikt en kunnen enorm helpend zijn voor mensen met allergische klachten, astma en ter versterking van het immuunsysteem.

Beeld je eens in dat je hier minder of zelfs geen last meer van zou hebben. En ….. hoe voelt dat? Fijn he?

 

Veel mensen hebben last van een allergie. Cijfers tonen zelfs aan dat bij zo’n 20-25% van de bevolking het immuunsysteem heftig reageert op stoffen van buitenaf met niezen, jeuk, rode ogen, huiduitslag, hoesten en een loopneus als gevolg. Bovendien neemt dit aantal wereldwijd nog steeds toe, met de westerse landen als koplopers.

 

Allergie en oorzaak

Er zijn veel factoren die een rol spelen bij allergie, denk bijvoorbeeld aan, hygiëne, voeding en levensstijl. Vroeger hadden we veel minder last van allergieën en bij mensen in ontwikkelingslanden komt het weinig voor. Wat de oorzaak voor allergische reacties ook zijn, het immuunsysteem reageert verkeerd op een contact met bepaalde stoffen. Om de gevolgen ervan te verminderen kunnen we medicijnen innemen. Maar dit neemt niet de oorzaak weg. Het is beter om het immuunsysteem van binnenuit te versterken.

 

Hypnotherapie werkt aan de oorzaak van de allergische reactie

Daar waar medicijnen de symptomen van een allergie onderdrukken, kan hypnotherapie ervoor zorgen dat de overgevoeligheid voor allergenen volledig verdwijnt. Met hypnotherapie wordt gewerkt aan het versterken van het immuunsysteem. Het resultaat is meer dan eens verbluffend. Veel cliënten zijn na één tot enkele hypnotherapie behandelingen definitief verlost van hun allergie.

 

Wil jij ook vrij(er) zijn van astma en/of je allergische reactie? Hypnotherapie en Yager Therapie hebben tot op heden zeer positieve resultaten laten zien in de behandeling van deze klachten. Er zijn slagingspercentages van 85-90% bekend.

Bijna al deze allergieën zijn ontstaan in een eerder deel van je leven en dienen nu niet meer waarvoor ze toen dienden. Toch heb jij er nog last van; onnodig!

En dat kunnen we samen met Hypnotherapie of Yager Therapie aanpakken, door jouw onderbewustzijn te “her programmeren” en te “vertellen” dat deze allergieën nu niet meer helpend zijn in jouw leven.

Hierna zul jij minder last hebben van je allergieën , in de meeste gevallen is het zelfs helemaal weg. Waardoor jij weer in vrijheid kan leven, zonder die beperkende gedachten en gevoelens. Soms is dat in het begin nog even wennen, vaak onwerkelijk, zeker als je al een groot deel van je leven met deze allergieën hebt geleefd. Echter zul je snel wennen aan de nieuwe situatie en verbaast zijn hoe eenvoudig je dit overwonnen hebt.

Klaar voor de volgende overwinning?!

!! Daar tijdens hypnotherapie soms een herbeleving kan plaatsvinden, wat af en toe als niet fijn ervaren wordt, kan voor dit ongemak ook Yager Therapie ingezet worden, hierbij zal (meestal) geen herbeleving plaats vinden waardoor deze therapie zeer geschikt kan zijn voor mensen met trauma’s of diegene die niet onder hypnose kunnen vanwege een geloofsovertuiging.
Zowel voor hypnotherapie alsook Yager Therapie kan geen garantie gegeven worden voor het resultaat. Wat ik op deze website deel zijn succeservaringen uit het verleden welke geen garantie bieden voor de toekomst. 
astma allergieën

Neem vrijblijvend contact op:

Nieuw veld

8 + 1 =

Praktijk

Molensingel 47, Maastricht
(klik om je route te plannen)

Maandag :   9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Dinsdag:      9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Woensdag:   9:30 – 12:30 + 17:30 -22:00

Donderdag: 9:30 – 14:30 + 17:30 -22:00

Vrijdag:        9:30 – 12:30

Zaterdag:     7:00 – 13:00 

ISO Yager Code RT

Yager Therapie

Yager Therapie is een “zachte”, discrete, kortdurende en krachtige therapievorm. Waarbij het probleem bij de bron wordt aangepakt.
hypnocoaching

Hypno-coaching

Bij Hypno-coaching worden, je raad het al; Hypnotherapie en Coaching gecombineerd tot een krachtige tool.
patrick de swart hypnotherapie

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een wetenschappelijk bewezen therapievorm die o.a. ingezet kan worden bij psychische problemen, zelfs bij huidproblemen, 

Blogs & …

Laatste nieuws, onderzoeken en ervaringen

Massage is gezond

Massage is gezond

massage is gezond   Waarom is massage gezond? Hierbij geef ik je 10 redenen!       Massage verbetert het immuunsysteem Door regelmatige massages wordt je weerstand tegen ziektes beter. Je lichaam maakt namelijk meer witte bloedlichaampjes aan en het stresshormoon...

Lees meer
Walnoten tegen stress

Walnoten tegen stress

walnoten tegen stress   Een handje walnoten tegen stress, en het werkt echt!? En het is gezonder dan een glaasje wijn!       We weten wel dat walnoten heel gezond zijn, maar nu blijkt dat ze mogelijk ook helpen tegen stress en andere negatieve emoties.   Een...

Lees meer
voornemens

voornemens

11 perfecte doelen voor 2023   Ik zal je een simpele vraag stellen; heb jij je goede voornemens voor het jaar 2022 kunnen verwezenlijken? Als jij onder de categorie valt van 80% van de mensen die eind februari hun goede voornemens laten vallen, is jouw antwoord...

Lees meer
lcpg logo
cat logo trans
gat logo trans
yager logo trans